• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.07.2025 05:48

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

рибките ми излизат

Започната от mircho, 18.03.2009 16:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mircho

здравеите имам проблем, като се сабудя сотрин от два дни до аквариумат има по 1-2 умряли робки отван. аквариумат няма капак вазмойно ли е да се далйи на това, 25л е не е голям и е пален4 праста преди края?
моля помогнете
Хеви метъл с висок октан

onyxman

Сложи капак и си  поправи правописните грешки. *THUMBS UP*

mircho

Хеви метъл с висок октан

acho

Най-вече хелерите го правят.Поне така съм забелязъл и аз, но с другите няма проблем.С капак си решаваш проблема.

zambo

Ако неискаш с капак да затваряш аквариума и мрежа за комари става .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

SkyNer

Всичко през което рибките немогат да минат и е що годе красиво става. Ако нямаш сега стъкло или мрежа, може и с списание,найлон, експериментирай.
Прохождащия

Boromir

Цитат на: mircho - 18.03.2009 16:17
здравеите имам проблем, като се сабудя сотрин от два дни до аквариумат има по 1-2 умряли робки отван. аквариумат няма капак вазмойно ли е да се далйи на това, 25л е не е голям и е пален4 праста преди края?
моля помогнете
*bg* Я пак,ама на български!!!  *bg*
Shrimp Breeding Lover

TeenageQueen

и моите риби скачаха(най вече хелерите) но аз сложих мрежа и сега нямам проблеми :-)

mircho

20.03.2009 23:11 #8 Last Edit: 21.03.2009 00:41 by Raven
Boromir - брат, не мисля, че това, което съм написал има невероятен проблем. След като всички колеги ме разбират, значи проблемът не е кой знае какъв. Може и да съм бързал, не мислиш ли?

На всички други - извинете ме за правописа ми.  *DRINK*  Надявам се това да не е краен проблем.
Мерси на всички за отговорите. Ще поработя по проблема!

Мод.:Не е "краен" проблем ...чак :-P
: 20.03.2009г 19:07ч
хахаххахаха  *DRINK*

ModEdit NO CARRIER: Хайде и аз да внеса някои корекции. :-D
Хеви метъл с висок октан