• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.08.2025 11:09

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Помощ Помощ

Започната от gtasho, 06.02.2010 01:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

gtasho

Имам 3 гупита гледам ги в 3 литров буркан женска мъжка и 1 мн малко. Днеска си взех една помпичка за водата дая пречиства за напреде мисля даси правя аквариум, така че ми падна на ефтино и го купих, и викам си чекаи даго пробвам обогатявал и водата с кислород уж де така пише на кутията ама няма такива глупости , е да като вадих помпичката след 30 мин навсякъде имаше малки балончета и водата беше чиста но там е проблема една рибка наи голямата женска гупа се е скрила зад помпичката сигорно от страх, и като вадх помпичката, извадих и нея.Тя излизе сама де и почна се от тогава до ся няма никаква кординация върти се като пумпал де излиза наи горе де наи долу блъска се от стена на стена и стои с глава надолу, после излиза горе направо с главата нагоре стои .  :'( :'( :'( Можели дасе оправи или ще умре...

vasso

Най-вероятно ще умре. Проблемите при теб са доста сериозни и трябва да вземеш мерки, като закупуване на аквариум и техника.

gtasho

Еи сега и сложих топла вода и се прави на умряла като я пипан и се истрелва.

vasso

Значи няма да я бъде. Много по-добре ще е да си купиш аквариум. Може да се направи и за малко пари, при всички положения ще е по-добре. *THUMBS UP*

Ивайло Гиздов

Ти както си играеш с нея не да се прави на умряла,а направо ще си умре.

Асен Евгениев

Цитат на: gtasho - 06.02.2010 01:23
Имам 3 гупита гледам ги в 3 литров буркан женска мъжка и 1 мн малко. Днеска си взех една помпичка за водата дая пречиства за напреде мисля даси правя аквариум, така че ми падна на ефтино и го купих, и викам си чекаи даго пробвам обогатявал и водата с кислород уж де така пише на кутията ама няма такива глупости , е да като вадих помпичката след 30 мин навсякъде имаше малки балончета и водата беше чиста но там е проблема една рибка наи голямата женска гупа се е скрила зад помпичката сигорно от страх, и като вадх помпичката, извадих и нея.Тя излизе сама де и почна се от тогава до ся няма никаква кординация върти се като пумпал де излиза наи горе де наи долу блъска се от стена на стена и стои с глава надолу, после излиза горе направо с главата нагоре стои .  :'( :'( :'( Можели дасе оправи или ще умре...
Ееее, бива ли така! Гупи в трилитров буркан отглеждахме през миналото хилядолетие, демек преди тридесет и няколко
години. Ако си от София ми пиши на Л.С. да ти дам едно десетина литрово аквариумче, на първо време ще издържат
двете гупи в него. Да не мъчиш добитъка. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

gtasho

:'( :'( Така и е било писано несам от софия от русе сам . И скоро време мисля даси направя един 70x30x30. Тогава сигорно няма да гледам гупита.И можели да ми каже някои гупитата умират ли от преяждане и ако да колко да им слагам.

bleedingwolf

06.02.2010 07:58 #7 Last Edit: 06.02.2010 15:33 by bleedingwolf
 *offtopic

Извинявам се за тона, но написаното от gtasho ме подразни и то не малко. Моля ви, нека запазим поне малко от българският език. Преглеждайте преди да публикувате!

*bg*