• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 22:05

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

МОЛЯ ВИ СПЕШНО ПОМОГНЕТЕ!

Започната от Ju_UuU, 12.01.2011 22:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ju_UuU

Златната ми рибка сутринта беше добре, но сега като погледнах окото и беше адски подуто, след това се отдалечих от аквариума за 10-15 мин и като се върнах окото и беше паднало. Кръв не тече и рибката се движи и диша. Отделих я ама направо лошо ми става като си помисля... Знаете ли какво и има и дали мога да помогна? Много се извинявам ако има подобна тема но не намерих точно същото а и гледам да ви питам възможно най-бързо.

stilista

Цитат на: Ju_UuU - 12.01.2011 22:16
Златната ми рибка сутринта беше добре, но сега като погледнах окото и беше адски подуто, след това се отдалечих от аквариума за 10-15 мин и като се върнах окото и беше паднало. Кръв не тече и рибката се движи и диша. Отделих я ама направо лошо ми става като си помисля... Знаете ли какво и има и дали мога да помогна? Много се извинявам ако има подобна тема но не намерих точно същото а и гледам да ви питам възможно най-бързо.
Я дай снимка на аквариума,щото имам подозрение че може да се е боднала на някой остър камък или корен.
Пс :бърза помощ идва за 5 часа ,а ти изкаш спешно  :duvar:
С дума можеш да нараниш. С речник – да убиеш.

Ju_UuU

Само обли са ми камънаците и са си едни и същи откакто имам аквариума, а водорасли няма откакто изпасаха едни...

stilista

Цитат на: Ju_UuU - 12.01.2011 22:23
Само обли са ми камънаците и са си едни и същи откакто имам аквариума, а водорасли няма откакто изпасаха едни...
А корени имаш ли?(от дърво за декорация)
Къде е снимката?
С дума можеш да нараниш. С речник – да убиеш.

Ju_UuU

Извинявам се но няма с какво да направя хубава снимка и наистина съм убедена че няма на какво да се нарани... Благодаря все пак че ми отговори