• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

15.07.2025 15:09

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Моите гупи и други рибки

Започната от Rosko, 13.06.2011 19:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

svetlyo_89

Dakata85

stanislav89 позволи ми да не се съглася с тебе. Според мен всеки аквариум трябва да има сой собствен облик. Не трябва да се копира. За интериор няма правила, все пак е важно да ти гали окото, а не да голи окото на комшията. Но за живота и здравето на рибите си има необходимости които трябва да се спазват. И мен не ме кефи да има някаква голяма грозна гъба ама няма  начин.   

Rosko

Знам ,но нали се сещате че аз съм само на 15 и не давам парите аз и на мен ми се иска да изглежда някакъв с много растения ама няма кой да ми даде да дам 20-50 лв за естествени растения.Пък и нямам нужната светлина за тях .

Dakata85

Аз ще ти подаря, растения. Само трябва да измислим как, че май си от Пловдив. Но за филтър помисли сериозно, ако искаш мога да ти подаря и един мой стар, но ти ще си платиш доставката до Пловдив.

Mitko80

Цитат на: Dakata85 - 29.02.2012 10:27
Аз ще ти подаря, растения. Само трябва да измислим как, че май си от Пловдив. Но за филтър помисли сериозно, ако искаш мога да ти подаря и един мой стар, но ти ще си платиш доставката до Пловдив.
браво на колегата *BRAVO* еѝ за тва е форума..да си помагаме взаѝмно *BRAVO*

stanislav89

Прав си съгласен съм но това е моето мнение. Аз го изказвам не го налагам. Както виждаш и момчето се съгласява с мен. Аз просто му давам идея. Относно растенията и аз мога да ти пратя  по мои приятел от Пловдив само трябва даси ги вземеш от тях.

Rosko

За растения не знам мен от форума ми бяха подарили,но не ми умряха всичките,явно от светлината(и мисля че няма пак да мога да ги опазя  ,а за филтъра се чудя (Dakata85 колко ще ми е доставката)?

Dakata85

Утре ще питам в евро път. Те са най-евтини от Бургас до София за 100л. аквариум и шкаф ми взеха около 35 кинта. Не миля че ще е повече от 8-10. Само че ще трябва да отидеш до някой офис, за да си го вземеш. Така излиза най-евтино. За цена обаче утре.

Станислав не се обиждай. Просто казвам, че не трябва всичко да е еднакво.  ;-) ;-)

Rosko

Добре де той нов филтър малък колко струва?

Nikiengi

Цитат на: Rosko - 01.03.2012 10:32

Ето виж сама и си харесай!  :-)
http://www.aquarium.bg/Vytreshni-filtri/View-all-products.html

Асен Евгениев

Цитат на: Rosko - 01.03.2012 10:32
Аз за скаридарника си взех тук от форума, неупотребявани, 350 l/h по 6 лв. *DRINK*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Nikiengi

Цитат на: akapulko - 01.03.2012 11:22
Аз за скаридарника си взех тук от форума, неупотребявани, 200 l/h по 6 лв. *DRINK*

Мисля, че за това говори колегата - Atman F101 - 6 лв.  :-)
http://aquariumbg.com/forum/predlagam/prodavam-akvariumi-33687/

Resun magi 200 л/ч - 7.80 лв. също са много добри!

Асен Евгениев

Цитат на: Nikiengi - 01.03.2012 11:37
Мисля, че за това говори колегата - Atman F101 - 6 лв.  :-)
http://aquariumbg.com/forum/predlagam/prodavam-akvariumi-33687/

Resun magi 200 л/ч - 7.80 лв. също са много добри!
Да, за това говоря, но с тия нови правила не посмях да пусна линк към продавача, щото няма 100 поста. :duvar:
Освен това по инерция съм написал 200 l/h, а филтърът е 350 l/h за 6 лв. *THUMBS UP*

Dakata85

Е как да нямаш имаш над 3000 поста. А и админите се сърдят да обсъждаме правилата.

Асен Евгениев

Цитат на: Dakata85 - 01.03.2012 14:02
Е как да нямаш имаш над 3000 поста.
Не аз, продавача няма 100 поста, затова не пуснах линк към него. 8-)