• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

17.07.2025 01:44

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Моите гупи и други рибки

Започната от Rosko, 13.06.2011 19:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Georgi93

растението ми си е живо това в ляво до помпата ако се вижда при теб незнам как ще е

Rosko

Аха мерси,но аз трябва да изчакам още защото имам много малки които са от 5 дни и не мога да ги изкарам крият се пък и общо рибките в аквариума са към 60-70 и трябва да пораснат и тогава.

Georgi93

е и на мен днес към 2 часа  ми се родиха 7 гупички на майката корема още е надут и мисля че ще ражда още прозрачни едни ситни  :-D :-D :-D са ше им излюпа артемия и ще ги храня  :popcorn:

Rosko

Аз ги храня с тубифекс и суха храна и вече имам 1 мъжки който е много красив бяло-сребарен  с червена черта по тялото и имам още 2-ма които си приличат с него и още двама шарени и много женски имам обаче.А хелери имам и поотраснали ,но още пола не се вижда и бебета.

Georgi93

при мен е чудно че от 7 рибки 7 оцеляха а по принцип никога не оцеляват 100 процента от родените винаги умират по няколко а тези моите са си здрави и се стрелкат като изтребители :Д *YAHOO* *YAHOO*

Rosko

А моите ,последно дето се родиха имаше и свитички ,но май са се оправили ,не виждам умрели към 15-20

Rosko

Днес жълтата ми молинезия роди малките са жълти с черно не знам колко са ,но дано оцелеят няколко. *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
: 02.11.2011г 22:10ч
Ето снимки  @}->-- :-D

Rosko

Здравейте ето нови снимки на аквариумите и да ви питам в малкия има речен пясък и е мътна водата още кога ще се оправи вече 1 ден е така.
малкия:
големия:

колешански

Аз в този аквариум филтър не виждам,както и растения  *dontknow*.Може и много време да е така.Я кажи ти да не би да сменяш цялата вода и да миеш ,,пясъка" :-)?

Rosko

Ми в малкия  12 л. няма филтър той е малък и е основно за рибки които растат там докато пораснат ,а пясъка е измит и изварен и го слагам за първи път и впрочем днес сложих онази помпа филтрираща която ми е в големия за 30мин. някъде ама още е мътен.И сменям само 1/3 от водата.Ми  растенията живите ги махнах ,защото не мога да ги гледам умират нямам нужната светлина и затова сега сме с изкуствени.Само искам да се махне мътното ,но да знам другата седмица като сменям пак 1/3 от водата ще се оправи ли?

VDO

Ако е от пясъка ,ще се избистри.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fmac34rft9%2Fphotocat5.jpg&hash=360a4daf14830905da8b7981cd428ee276c00958

Rosko

От него е просто няма от какво да всичко друго си е старо и е нямало проблем . Мерси.

Асен Евгениев

Цитат на: Rosko - 28.11.2011 20:24
кога ще се оправи вече 1 ден е така.
Още два.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Bolta

Ще се избистри, но няма как да стане за един ден. Никаква филтрация ли нямаш в този аквариум!? Сложи поне някаква малка гъба с камъче.
ПП: Колата в малкия аквариум е паркирана неправилно, вкарай я в гаража под белия камък. ;-)

Rosko

А днес вече се оправи добре е аквариума,да попитам само значи имам камъче ,но без гъба е.