• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.08.2025 10:47

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Rosko

А то какъв е признака че ще роди освем корема.

Georgi93

1 женската гони мъжката
2 женската плува "нервно"
3 белега на дупето
4 женската търси укрития за да роди
5 ръбат корем
това са белезите  :-)

paolo6481

Щом отворчето е набъбнало като цирейче значи са започнали контракциите.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

Rosko

Georgi93

значи да чакаме малки келешчета *ROFL* *ROFL* *ROFL* *CRAZY* *CRAZY*

Rosko

Значи сега ги погледнах и двете едната е по-подута и има нещо бяло като топче като я погледна отдолу.

Georgi93

е да де точно за това ти говоря  и на черната ми молинезия го има но колко дни остават до събитието само господ знае  :-)

чочо_41

отделяй я в родилка ,а ако имаш празен съд  *THUMBS UP* сложи прясна-темперирана вода и чакай  :whistle: скоро ще е  *THUMBS UP*

Georgi93

сложих я от вчера   взех я от един зоомагазин от една леличка тя е неопитна само продава там уговорихме се да взимам бременните майки да им взимамбебетата и да връщам майките а бебетата да задържам да отглеждам  *CRAZY* малко смахнато а ?

Асен Евгениев

Цитат на: Georgi93 - 04.09.2011 18:36
уговорихме се да взимам бременните майки да им взимамбебетата и да връщам майките а бебетата да задържам да отглеждам 
Добър пазарлък.  *DRINK*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Georgi93

и аз съм на това мнение... само трябва да я дебна сегада видим кога и коко ще роди

Rosko

Аз не знам дали да я отделям ,тя е много дебела ,но не виждам скоро да роди . Плува си спокойно  , и не се крие още .

Georgi93

чакане му е майката ако знаеш под какво напрежение съм като гледам бременна риба да плува в аквариума нон стоп се чудя ще я хвана ли кога ражда дано да не ги роди в големия аквариум и тем подобни  *dontknow*

Георги Миленков

Цитат на: Георги Миленков - 02.09.2011 10:35
Крива е, но така ми я дадоха от зоомагазина.

ivailo666