• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

07.08.2025 04:36

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zezo_inter

много е малко петанцето и то на самото дупе...навярно е оште много рано.а по колко време ги носят рибките?

kaliht7

хора накоя гупа ако е родила на 7-ми примерно няма да роди на 27-ми (примерно) нормално дори и коремът да й е невероятно голям (а и то не може)Така че гупа  родила на 7-ми най рано ще роди на 3,4 на другият месец .стига сте си  :duvar: :duvar: :duvar: :duvar:

Rosko

Ми не е много дълго ,но не знам с точност нека някой друг ти каже видя разликата с моята нали.

zezo_inter

да забележиж..благодаря

Rosko

Вижте хелера ми по днес седи почти легнал в родилката да не би скоро да ражда казаха ми 4-5 дни но не знам вижте и отделих отделно гупата че тя може да изяде малките Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting ето и стария клип преди 2 дена когато не беше още в родилкаVideo - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

zezo_inter

можете ли да ми кажете след колко време да очаквам малки от тези 2 гупи? благодаря предварително
: 29.07.2011г 20:08ч
????

Nikiengi

Трябва ли да ги видим на снимка или там по телепатия трябва да ти отговорим? =-O

easternalien

Дам, и аз не виждам снимка. Иначе гупите раждат на всеки 15-30 дена

Nikiengi

Ами според мен след седмица, ако не са нахранени малко преди да ги снимаш!

zezo_inter

ето ги
: 29.07.2011г 20:08ч
не са хранени...иначе съм нов тук и да попитам мога ли да ги оставя да родят в общия аквариум??

Nikiengi

Ако имаш достатъчно растения за да се крият малките - да! Ако имаш големи риби (скаларии) или напр. данио, бети, серпа и др - не!

Асен Евгениев

Цитат на: zezo_inter - 29.07.2011 23:50
мога ли да ги оставя да родят в общия аквариум?
В този аквариум - не. *NO*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Nes Tea

Преди десет дена сикупих гупа.Оказа се че е бременна.През последните дни е наедряла многа,но не мога да прецения кога да я отделя в родилка.Моля за съвети.
Акваристиката е докосване на живата природа във вашия дом.