• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

07.08.2025 22:21

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

Цитат на: Caxapa - 30.06.2011 00:58
Ники! И ти да си на зор и ти няма да гледаш стреса за който пиша но по принцип всяко живо същество си иска спокойствие при това "тайнство" раждането!  *DRINK*

По принцип зная, че си прав, просто дадох един пример, който учуди самия мен. Остава сега и да кажа, че рибката ме познава, щото съм я отгледал от малка  :-D!

Rosko

сега ще ви питам за хелера ми дали е бременен това е снимка  от преди ,а тези снимки са отсега когато корема  и стана такъв

Nikiengi

Не си личи много от снимките, но според мен и е още рано да ражда! Нека други колеги да си кажат мнението. *dontknow*

Smurfff

MeTogu

Бременна е.От зад и е станало чак четвъртито.Ако беше преяла щеше да е надула корема само отпред.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Rosko

JivkaGK

С шарената опашка я отделих, но се чудя дали не е рано?

тук не е на фокус

ivailo666

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Rosko

нали помните онази дето роди и спасих 1.Не и е спаднал корема отзад и е пълно с черни малки точици какво е това .Моля кажете

Victoria_-_GG

Сигурно си я стреснала и още е бременна.Според мен трябва да я отделиш на спокойствие.

Rosko

Victoria_-_GG

Малко спокойствие ще и се отрази добре, а даже може и още малки да има :)

Rosko

от няколко дни е една такава спокойна седи неподвижно само като я храня  и там малко плува по- бързо какво значи това.Няма къде да я отделя

Victoria_-_GG

Еми, моята в момента се държи така, а около 8ми и предстои раждане. Просто измисли до ден два някъде да я отделиш