• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.08.2025 21:21

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

joro1981

Цитат на: onurdinio - 05.10.2010 22:08
приятел виж какво ште ти кажа ако няма да ми отговаряш кат хората недеи писа не ме караи да откаъам штото едва ли знаеш колкото мен ако няма да ми помогнеш недеи писа повеъе казах ъе с тая риба не ми е ясно не ми се праи на интересен а или помогни кайи нешто или недеи писа ок ? недеи ма упътва ... знам но някои които знае нешто което не е писано в саита ако ми кайе бих се зарадвал и за тва ти си затвори плиужалника !!!

Леле :) Определено трябва да повториш първи клас! И то няколко пъти още! Не пиши повече ! Моля те ! Заболя ме корема да се смея !  :-D :-D :-D  :duvar: :duvar: :duvar:
Пийте червено вино за да сте здрави, а здравето е нужно за да се пие ракия !

NO CARRIER

приятел виж какво ште ти кажа ако няма да ми отговаряш кат хората недеи писа не ме караи да откаъам штото едва ли знаеш колкото мен ако няма да ми помогнеш недеи писа повеъе казах ъе с тая риба не ми е ясно не ми се праи на интересен а или помогни кайи нешто или недеи писа ок ? недеи ма упътва ... знам но някои които знае нешто което не е писано в саита ако ми кайе бих се зарадвал и за тва ти си затвори плиужалника !!!

Помощ ли търсиш или скандали?
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

ivanchoy_mk

Тука не е място за скандали тва,че знаеш едно две работинезначи, че знаеш сичко не че аз знам всичко но имаи малкооважение кам по вазрастните  чич методи *ROFL* знае много повече от един отворен ''хлапак''

Пак и убижда  :duvar: :duvar: :duvar:

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Harry1976

*spam Олеле, няма ли някоя програма да се внедри да им оправя поне малко правописа! Направо ужас, на онзи първия не можах да му прочета целия пост!  *spam
Търся червени, сини и зелени молинезии. :)

joro1981

Цитат на: ivanchoy_mk - 06.10.2010 00:41
 Тука не е място за скандали. тва,че знаеш едно две работинезначи, че знаеш сичко е, че аз знам всичко, но имаи малкооважение кам по-вазрастните  чич методи *ROFL* знае много повече от един отворен ''хлапак'' .

Пак и убижда  :duvar: :duvar: :duvar:

Като гледам и ти не му отстъпваш по правопис :) НоОважението е важно!   *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL*

NO CARRIER

Колеги, моля да оставите правописа на грижата на модераторите. Благодаря.  *thanks *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5

joro1981

onurdinio

вижте кфо ша ви кажа никога несам писал с фонетика и за което се извинявам ... мисля че тоя приятел които ми се праи на многознаико и ми са репчи аз несам писал за да ми са репчи някои еми за да ме посъветва тоз които знае нещо повече а не да ми гледате правописа моа да го опрая просто несам се занимавал !!! И мисля че скандал по нета едва ли би си намерил ... за това исках да кажа да не се праи на многознаико а ако знае нещо повече просто да каже не е казано всеки на всичко трябва да отговори така ли е ? еми ако знае да ми пише ако ли не просто да си замилчи !!!

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

onurdinio

мн. сте мълчали до сега от както сам писал предишното съобщение :)

MeTogu

Изглежда трябва да се извиниш за грубото си поведение.Може би не съм много прав но сигурно съм гледал повече години декоративни рибки от колко ти самия имаш.А това изисква уважение,не специално към мен а към хората който сме тук и се опитваме да помагаме на "такива като теб" .И така като аз съм се отказал и гледам  че никой не пише - съответно и другите са на това мнение без дори да си ги обидил.
Сам си прави изводите.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Morphined

Цитат на: onurdinio - 05.10.2010 20:53
Кажете ми молинезията как се разбира кога ще роди? Какво става с рибата ? Моля ви помогнете с тая риба! Никога не мога да се справя. Всичко ми е ясно, без тая риба ... благодаря ви  *THUMBS UP*

Молинезиите раждат на всеки 24-30 дни. Възможно е ПОНЯКОГА да се забавят ден-два повече от максимума. При тях не се виждат оформените малки в корема,затова е и по-трудно да се прецени ! Отдели я от рано в родилка. Чакай да роди. Запиши дата. На всеки 23-ти или 24-ти ден след първото раждане я отделяй. Моите винаги раждат от 26-28 дни. Раждали са ми най-много по около 150 броя. На много колеги,молинезиите им раждат по 10-20-30 рибета. Няма да обяснявам защо,тъй като професорите и докторите със по 5 висшета за акваристика от форума ще почнат да се кискат да плюят и да обясняват,че това са глупости.
Методи разбира от рибки. Но наместо да ти отговори ти е пуснал от "остроумните" отговори с каквито е пълен този форум,когато зададеш въпрос. Така се отнасят към всеки неспазващ "свещената таблица" В нея всичко е обяснено.

-Рибите ти умират защото не ги храниш с "маркови" храни
-Рибите ти умират щото не ги лекуваш с "маркови" лекарства"
-Растенията ти съхнат щото не ги ториш с "маркови" аку-та
-На 10 хелера им е изключително тясно в 30-литров аквариум
-На 100 кила аква се слагат 30 кила камънаци (грунд)
-Рибите ти умират щото аерацията ти е слаба
-Рибите ти умират щото "условията са лощи"
-Имаш водорасли щото имаш много риби.
-Живородките раждат точно 1 месец след предното раждане :) (хихи - хохохо - тия 4-5 дни разлика не ги броят,рибката ще почака 4-5 дни докато я отделиш. Дали и тя мисли така ? )

Това са най-честите отговори,които ще намериш тук. Без значение какви са въпросите ти,тази таблица е градена с години и всеки който не я следва като мен го плюят.
И всеки НОВ във форума веднага бива оплюван,атакуван и осмиван.
"Хахах ебати аквариума,ква е тая лока" "Хахаха гледай го пък тоя гъба сложил" "Хахаха къв е тоя грунд бе брато"

Хахаха,хохохо,хехехе,хихихи много смешно колеги.
Вярно че едва разчетох какъв е въпросът му,но общо взето беше много просто - КАК И КОГА РАЖДАТ МОЛИНЕЗИИТЕ,КАК ДА ЗАСЕЧЕ РАЖДАНЕТО НА МАЛКИ МОЛИНЕЗИИ И ПО КАКВО ДА ПОЗНАЕ ?

По корема ! Ако е "квадратен" раждането е наближило значително,отделяй веднага.

Прост отговор ! Пиши на ЛС колега,ако те интересува друго за молинезиите.

NO CARRIER

Цитат на: onurdinio - 07.10.2010 23:19
вижте кфо ша ви кажа никога несам писал с фонетика и за което се извинявам ... мисля че тоя приятел които ми се праи на многознаико и ми са репчи аз несам писал за да ми са репчи някои еми за да ме посъветва тоз които знае нещо повече а не да ми гледате правописа моа да го опрая просто несам се занимавал !!! И мисля че скандал по нета едва ли би си намерил ... за това исках да кажа да не се праи на многознаико а ако знае нещо повече просто да каже не е казано всеки на всичко трябва да отговори така ли е ? еми ако знае да ми пише ако ли не просто да си замилчи !!!

Тук повечето сме възрастни хора. Дърти, значи. Ние сме учили, че изречението започва с главна буква и тук там се ползват запетаи за отделяне на отделните части. Ако някой не можем да го разберем, просто не му обръщаме внимание. Ако този някой не реши да се превъзпита, то смислен отговор няма да получи. Иначе казано - малките, които разбират неговия правопис, не могат да са му от полза. Ти решаваш какво да направиш. Освен всичко, форумът си има правила. Не ги ли спазваш, получаваш ответното действие.  *thanks  Понеже се сещам какво ще последва от тук нататък, мисля временно да затворя темата до утихване на страстите. След няколко дни ще я отключим отново.  *DRINK*

realcharm

Зa дa не зaпочвaм новa темa реших дa попитaм тук дaли е бременнa тaзи гупa и aко е когa горе долу ще роди