• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.08.2025 19:05

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

avrora

бременна ли е хелерката ми

tonro

На 03.09 Септември Гупата ми роди 12 малки рибки. Знаете ли горе долу кога пак ще  роди  :-)

Bolta

И при мен една гупа роди на 03.09. , а предишното и раждане беше на 10.08.  ;-)

reaskol

До колкото се вижда, тая жълтата дали и е време да я отделям ?
ПП. на 43 сек се вижда 1 малко от предишно раждане

avrora

Бременна ли е моля ви кажете съжелявам за качеството на снимката
:-( в 18 л аквариум колко риби могат да живеят

П.П. хелера ми гони хелерка та на снимката

tonro

Еми не мислиш ли че е нормално. Аз имам 30 литров аквариум и  хелера гони хелерката. Аз мисля че е нормално, а колко рибки можеш да отглеждаш?
Мисля че 10 рибки е предостатъчно. Има отделна тема по този въпрос http://aquariumbg.com/forum/index.php?action=articles&n=8 ето  

Music

Здравейте!
Имам 1 Гупичка и от близо 1 седмица се надула.
Преди ми се е случвало да ми се надуят рибките и със седмица и повече да ги държа отделени и нищо та реших да се допитам до вас.
ето снимки:
Съжелявам за лошото качество ама само това мога да предложа.
МС предварително! *THUMBS UP*

MeTogu

Добре си направила.Според мен вече и е време да ражда.Сега когато и да роди си запиши датата и след 1 месеца ще роди отново.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Music

Благодаря  *thanks
: 02.10.2010г 16:04ч
А още едно въпросче след колко време приблизително ще  се сдобия с рибете??

MeTogu

Music

onurdinio

Кажете ми молинезията как се разбира кога ще роди? Какво става с рибата ? Моля ви помогнете с тая риба! Никога не мога да се справя. Всичко ми е ясно, без тая риба ... благодаря ви  *THUMBS UP*

MeTogu

Щом не можеш да прецениш значи доста неща не са ти ясни.Прочети темите за начинаещи и разгледай добре снимките как изглежда риба преди да роди и ще се поориентираш малко.

onurdinio

приятел виж какво ште ти кажа ако няма да ми отговаряш кат хората недеи писа не ме караи да откаъам штото едва ли знаеш колкото мен ако няма да ми помогнеш недеи писа повеъе казах ъе с тая риба не ми е ясно не ми се праи на интересен а или помогни кайи нешто или недеи писа ок ? недеи ма упътва ... знам но някои които знае нешто което не е писано в саита ако ми кайе бих се зарадвал и за тва ти си затвори плиужалника !!!

MeTogu