• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

03.08.2025 15:25

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Heartwork

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Krasi231

ok ms
: 16.12.2012г 14:02ч
[k]eto o6te snimki izkam da razbera koga gore-dolu 6te rodi izvinqvam se 4e ne pisha na kirilica[/k]

Heartwork

Отдели я ако и е правоъгълен корема и е надута до пръсване  *THUMBS UP*
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Krasi231

[k]Korema i e pravoagalen i ne i e nadut prekaleno no tam kadeto ima petno kato se zagledash se vijdat dosta 4erni to4kki.Znam 4e tova sa bebeta zashtoto predi tova imah edna nakoqto i se podu dosta korema i po4ina [/k]

NO CARRIER

Цитат на: Krasi231 - 16.12.2012 21:38
[k]Korema i e pravoagalen i ne i e nadut prekaleno no tam kadeto ima petno kato se zagledash se vijdat dosta 4erni to4kki.Znam 4e tova sa bebeta zashtoto predi tova imah edna nakoqto i se podu dosta korema i po4ina [/k]
Над полето за писане има бутонче за кирилизатор. Следващото мнение на шльокавица и получаваш честитка за Коледа.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Sgushonka

Цитат на: Desmoria - 14.12.2012 20:19
Мило момиче има си специална тема в която се иска информация за бременни рибоци. Пада се втората подред в раздела. Моля те пиши там, за да не се налага да ти бърша темата. :)

Ок извинявам се за неудобството :)
Да бъдеш или да не бъдеш е вече решен въпрос! Какъв да бъдеш, това е истинският въпрос!

SS_Division

"какво им пречи да ми кажат по какво точно се различават половете на рибките"
Незнанието им пречи колега, нищо друго! Успех с отглеждането на бъдещите малки!

Krasi231

ок извинявам се просто я нямах на компа но сега намрих 4е има кирилизатор тук във форума

hristoj

Здравейте драги приятели ,днес си взех един мъжки хелер и семейство гупи.В магазина ми дадоха бременна гупа ,вече виждам ,че има черно петно до аналния анус точно под опашката и мисля ,че ще роди тези дни ,моля за вашето мнение. Благодаря и весели празници.

Ето и няколко снимки.

Асен Евгениев

Цитат на: hristoj - 24.12.2012 19:42
аналния анус точно под опашката
Ето това е подробно описание. :-) Да, скоро ще роди.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

hristoj

Сега приготвям 10 литров аквариум за гупата специално с родилка и довечера към 22:00 я местя ,защото съм чувал ,че предимно сутрин раждат ,за да не ги изтарва ако например утре родят.Можеш ли да определиш кога горе долу ще роди или си нямаш и на идея?След колко време горе долу да преместя новородените в общия аквариум?

Sgushonka

Здравейте вече си имаме мънички бебенца молинезии, до сега градуса на водата беше 27 трябва ли вече да я намалям?
Да бъдеш или да не бъдеш е вече решен въпрос! Какъв да бъдеш, това е истинският въпрос!

FHM

Цитат на: Sgushonka - 07.01.2013 18:02
Здравейте вече си имаме мънички бебенца молинезии, до сега градуса на водата беше 27 трябва ли вече да я намалям?
Със 1-2 градуса може , но и при тази температура би трябвало да се чувстват много добре .

Nikiengi

Не я закачай, Молинезиите обичат по-топла вода.  :-)

Sgushonka

а нормално ли е да лежат на дъното и да са залепени за филтъра. Много малко от тях плуват спокойно  :-|