• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

01.08.2025 23:56

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Sgushonka

С риск да изглеждам глупаво ще питам същия въпрос и за тази рибка, а именно дали е бременна  :-[

Извинявам се, ама предвид, че до скоро мислех, че тази е мъжката... ми е странно някакво  :-[
Да бъдеш или да не бъдеш е вече решен въпрос! Какъв да бъдеш, това е истинският въпрос!

ventakiss

Да ...и то сериозно.. ще си имаш бебоци след около седмица

Sgushonka

Цитат на: ventakiss - 08.12.2012 17:18
Да ...и то сериозно.. ще си имаш бебоци след около седмица

Благодаря, още не мога да се ориентирам дали са бременни или просто дебели мисля, че вече и след тази ще мога да ги различавам :) трябва да я отделя нали?
Да бъдеш или да не бъдеш е вече решен въпрос! Какъв да бъдеш, това е истинският въпрос!

NO CARRIER

Според мен и двете риби са по-скоро преяли отколкото бременни. Подути са повече отпред отколкото отзад.  *dontknow*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Sgushonka

Цитат на: NO CARRIER - 09.12.2012 02:39
Според мен и двете риби са по-скоро преяли отколкото бременни. Подути са повече отпред отколкото отзад.  *dontknow*

И аз така се съмнявам, но са постоянно корема им не спада... не знам....

Desmoria

Мило момиче има си специална тема в която се иска информация за бременни рибоци. Пада се втората подред в раздела. Моля те пиши там, за да не се налага да ти бърша темата. :)
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

Desmoria

В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

verry99

*BRAVO*  рибката ми раждааа :)))  :-D   :popcorn:
: 15.12.2012г 10:10ч
проблем ли е че ражда в продължение на 3 дни ?  *dontknow*

Heartwork

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

verry99

ми не знам обаче имам 39 малки здрави рибета, които весело си плуват :)
мисля че вече трябва да я пускам в общия
за 3 дни би трябвало да е изродила достатъчноо..
или да я чакам до поява на 40-то рибе   :-D

Heartwork

Ако я преместиш докато ражда ще и навредиш още повече. Едно нормално раждане е до 2 3 часа.

verry99

ама тя за 2, 3 часа роди 6 рибки, а за 2, 3 дни роди 39 и   4, които сигурно не са били развити достатъчно
малки рижи топчета с 1 око ... хмм.. майка ми пита дали е възможно да се оправят илиии.. ??

Heartwork

Не знам нека другите колеги си кажат мнението  *THUMBS UP* Не съм спец по живородките  :-)

andreydemon

Не няма начин да се оправят,махни ги тези недоразвитите. *DRINK*
Да бъдеш втори означава да си пръв от загубилите...А.Сена!!!

Krasi231

[k]zdraveite imam heler ot 1-2 sedmici korema mu e dosta nadut ima golqmo 4erno petno i korema mu e leko pravoagalen  znam 4e tova sa obiknoveno priznacite no se 4udq dali e vreme da go otdelqm  6te preka4a sminki po kasno  Izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica prosto  q nqmam na kompa [
: 15.12.2012г 14:02ч
tova e tq bremena li e ili e greshka[/k]