• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

05.08.2025 15:18

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

tuxchyyy

Женска е и трябва да роди всеки момент, нали така?

Boromir

Цитат на: tuxchyyy - 24.11.2011 03:23
Женска е и трябва да роди всеки момент, нали така?
Точно така!
Shrimp Breeding Lover

nicollee

Здравейте вчера ми подариха рибки имат си всичко свикнаха с аквариума хранят се ,но една от тях е с подут стомах все се крие стои по дъното и не мърда много, дали е бременна или е болна.( молинезия е и е доста малка като размер не знам нормално ли е ?? 

колешански

А този аквариум от кога е какво има в него?И още куп други работи трябва да кажеш за аквата,та някой колега да даде отговор ;-)

nicollee

аквариума е стар около 15 литра е няма растения вътре само камъчета и мидички термометър,нагревател и машинка за въздух. Има 2 Халера и 2 Молинезии доста добре се държат другите. Сега забелязах че въпросната подута молинезия лежи а до нея седи другата молинезия и я гледа.

колешански

Искам да кажа кога си го стартирал.Тези мидички не им е мястото там,трябват поне малко растения,по сериозна филтрация и куп други работи :-).Абе най добре земи и почети,а колкото до рибката мисля че ще умре. *SORRY*

nicollee

NikolaD

ИСКАМ ДА СЕЕ ПОХВАЛЯЯЯ  *DRINK* *DRINK* *DRINK*  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
РОДИХА МИ СЕЕ РИБКИ ... ОБАЧЕ майката си ги е изяла   *SORRY* *SORRY* *SORRY* *SORRY*
абе вчера към 10 вечерта си лягам .. ии нали гледам родилката с рибката .. ии беше ацки многоо дебела ... и нали лягам си спа си .. и сутринта ставам за училище към 6 :30 .. поглеждам в аквариума и какво да видя ... Рибката е "отслабнала" ... и веднага се сетих че е родила ... гледам аз викам рибкиии рибкии ... рибки ама на ... ;ьь  *STOP* *STOP* *STOP* *STOP* *STOP* нищо нямаше .. намерих само малки черни нещица по дъното на родилката :((((((((((((((((  :-( :-( :-(  :'( :'( :'( :'( :'(

Асен Евгениев

Цитат на: NikolaD - 29.11.2011 20:45
РОДИХА МИ СЕЕ РИБКИ - малки черни нещица по дъното на родилката
Другия път може и да стане работата.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

NikolaD

Rosko

Да ви питам относно един бременен хелер има го по-горе в темата ,значи отслабна малко ,но черното си седи ,а рибки няма днес не съм я гледала само 2 часа. *dontknow* *dontknow* *dontknow*

Boromir

Shrimp Breeding Lover

Rosko

Дано ,защото вече 2 седмица седи в родилката

Асен Евгениев

Цитат на: Rosko - 30.11.2011 01:47
вече 2 седмица седи в родилката
Тоя хелер се е побъркал там, трябва ти по-точна преценка.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Rosko

Еми беше се подула кат прасе около 6 дни седя с много подут корем и беше много черна,а тази сутрин я гледам слаба къде са рибките?