• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

06.08.2025 05:43

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sneko

Nikiengi

Rosko-e хигрофилата ти иска още Калиий - виж там някакви торове да и сложиш!!! Пък макар и малко!  :-)

Nes Tea

Ако имаш един мъжки е хубаво да има поне 2 женски.Така мъжкия няма да тормози през цялото време само едната. :-)
Акваристиката е докосване на живата природа във вашия дом.

Георги Миленков

Здравейте акваристи,
Ще ми кажете ли какво да ги правя тези 2 рибки(хелера и гупата)..?
Аз мисля, че те са бременни, но искам да се посъветвам с вас..!  :-[   *dontknow*

View

ivailo666

zambo

Остави ги на мира .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Mirobg

И без твоя помощ, рибите си знаят ...
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

vnom4o

Приятели този хелер е бил доста гладен или е бременен.  *dontknow**privet*сори за лошото качество но на снимката изглежда по слаб.
Велик е не онзи, който никога не пада, а този, който винаги се изправя!

paolo6481

Бременен е.Ама не чакай скоро да роди.Ще си отидат 10 дни че и повече.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

letito

Не съм много сигурна ,че рибката ти е бременна или е преяла. За да ти кажем без да сбъркаме ни трябва снимка с по-добро качество  *CRAZY*
:-)

Stanislava

Здравейте 1во се извинявам че използвам твоята тема  :-) Така въпроса рибите гупи притенциозни ли са ? В смисъл дали искат осветление помпичка и т. н ?? И кога да разбера кога ще ми роди ? :'( :'(

qvo

Цитат на: Stanislava - 09.10.2011 16:40
Здравейте 1во се извинявам че използвам твоята тема  :-) Така въпроса рибите гупи притенциозни ли са ? В смисъл дали искат осветление помпичка и т. н ?? И кога да разбера кога ще ми роди ? :'( :'(
Здравей Станислава всяка рибка си иска осветление и помпичка помпичката ти трябва да раздвижва водата а осветлението е за растенията ако въобще мислиш да слагаш :) ами дай снимка да видим кога ще роди 
Поздрави Явор

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

fisherman92

Наскоро ми подариха няколко гупи,до сега не съм гледал рибки и ги гледам в 36 литров аквариум,поддържам 26 градуса,сложих помпичка и филтър,още нещо трябва ли да им осигуря? И едната май е бременна и искам да попитам кога ще роди, в смисъл колко време продължава бременността при Гупите? :)