• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 14:31

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Съжителство?

Започната от Myzrael, 17.06.2012 14:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Myzrael

Здравейте преди два дена стартирах аквариум 80х30х40в има поне две седмици преди да пусна обитателите му евентуално 1-2 за по бързо завъртане на цикъла.И сега е момента да избера какво ще гледам имам няколко предложения няма да казвам на веднъж едно по едно ако може за вашето мнение дали ще се получат нещата. :)
3 риби ще има със сигорност те са от предния ми аквариум 6см боций стриата.Иска ми се нещо пасажно замисилих се за данио или неон доста теми разгледах пак и клипчета също водят се пасажни но и доста се разделят освен ако няма нещо което да ги плаши леко за да стоят на група.Та да си дойда на думата мислех си за 10 Hemigrammus rhodostomus (Родостомус) 6 броя (Barbus) nigrofasciatus Черен барбус пиша толкова защото казват да се отглеждат поне толкова ако кажете ,че може и повече впрочем тях не съм ги виждал по магазините някой знае ли от каде мога да си наметя евентуално и последните от това мое първо предложение 5-6 коридорасчета.

След като видя мненията на опитните колеги от форума ще кажа и други мой предложения за обитатели както и вие може да ми предлагате само моля не казвайте живородни имам 2 аквариума с тях и ми стигат :)
Благодаря
Предполагам ще има въпроси относно осветление растения и други ,ще има само не съм решил какви ,че не разбирам много от растения.Лампите ще са 2 по 25вата гролукс и аквастар 

Myzrael

Ако може изтрите темата ако не ключ
Моля