• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.08.2025 11:12

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Чисто нов магазин в Русе

Започната от изгубеният рай, 16.01.2010 20:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

изгубеният рай

Здравейте,магазина се казва "Изгубения рай" бившия "Зоо рай"скоро ще публкувам и адреса.Ще е само акваристика от а-я(соленоводни сащто няма да липсват)Надявам се всеки да намери по малко от своя рай в магазин "Изгубения рай".А дотогава останете си сас здраве!
END!!!

tishomura

*YAHOO* браво да видим с какво ще ни изненадатееее?Очаквам с интерес!!!
АЗ ква я мислех...Тя ква стана!!! :)   Напорист Фото Ентусиаст.

vasso

И снимки да пуснете! *THUMBS UP*

изгубеният рай

За съжеление все още нямам какво да снимам(като изключим соленоводния в къщи)колкото до коментарите приемам съвети и критики(за тези които са били клиенти на "Зоо рай"),може и похвали  *prelest...*какво бихте искали да намерите във такъв магазин,кое ви дразни...а аз от своя страна ще се опитам наистина да ви осигуря едно късче от рая!
END!!!

evelin1

браво и от мен. не се досещам кой магазин беше Зоо рай, но магазините в Русе не  се нуждаят от критика,. както се казва,те са под всякаква критика.а в града има нужда от един добър магазин.

mistar_ti

Магазина то трябва да има чистота не само в аквариумите , да е просторен не да се гази в храни за кучета и най-вече продавачите да не гледат като пидбули :)
3 литров буркан с отомбачена зеленясала вода
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fbns.gvardia.net%2Fimages%2Fstories%2Fbanners%2FIYI_ban_sm.jpg&hash=7ab8139ef4f2561034d7804066cefdf3dc294ebb

изгубеният рай

Магазин "Зоо раи" се намираше на Николаевска49 срешу Сони център,новият ще бъде само за акваристика.Колкото до чистотата както в предния така и в този магазин това ми е приоритет,спирам  за да не прозвуча самохвално."По делата ще ги познаете" :-)
END!!!

discus87

Браво  *BRAVO* и успех  :-)
А кога ще е готов магазина, че да видим за какво става вапрос

RIC

Цитат на: изгубеният рай - 16.01.2010 20:37
Здравейте,магазина се казва "Изгубения рай" бившия "Зоо рай"........

*BRAVO* Къде се изгубихте бе хора?  Успех в "Изгубения рай" !!! *DRINK*

dandy

Ако има голям или поне среден избор на растения, магазинът със сигурност ще се отличава от останалите *BRAVO*

Bai Pe6o

За жалост не намерих време да посетя въпросния "Зоо рай". Далеч ми е Николаевска за разходки.
Много се радвам че откривате сериозен магазин, защото в град като Русе не е нормално да има само един магазин за акваристика като хората (няма да казвам кой да не правя реклама на конкуренцията  *JOKINGLY* )
Успех с новия магазин и ще го посетя задължително.

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

nikolaytoshev

Честито на всички от Русе.

изгубеният рай

Благодаря на всички!За растенията ще го имам в предвид.Колкото до конкуренцията и аз се сещам само за един маг.,за съжеление .защото :по голяма конкуренция ,по доволни клиенти.Ще бада на ниво *THUMBS UP*(обещано)защото в противен случай няма смисъл.
END!!!

ssg

Успешен бизнес,но трябва и старание ;-) *THUMBS UP*