• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.08.2025 13:23

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Общи въпроси за живородките (ако нещо не ви е ясно, питайте тук)

Започната от 4i4oico, 12.07.2006 20:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

Цитат на: ivailo666 - 20.07.2011 11:31
Ако се хранят с стрита чернодробна  малките гупи след колко време  ще могат да ядат от храната     (дафни) на големите?

Ами аз ти предлагам да не храниш рибките с тези храни. Много често остатъците от тях влошават качествата на водата и рибките може да ти умрат. Ако имаш възможност си купи жива или замразена храна, а пък за суха в момента има голям избор на качесвени храни на различни фирми - Сера, Тетра, Даяна, Тропикал. В момента много хвалят храните на Тропикал.  :-)

ivailo666

Една гупа я пуснах при мъжкия на 28 юни бремена е трябва ли да я отделя на 27 юли? Един месец по късно.

Rosko

Да ви покажа моите бебета гупички които са около 25-30 те вече са на 14 дни ,има и 1 която е по-голяма на възраст единствената която оцеля от предните ,но е нещо изкривена незнам защо.

wwladoo

човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

hristev94

Цитат на: at.angelov - 27.03.2009 20:12
Аз ще опитам с няколко от малките гупи ако не ги хапнат големите риби ще пусна и останалите а ако ги изядат ще чакам още  ;-)
Мен ме притесняват  златните да не ги хапнат защото те са с най - големите усти
недей да рискуваш по добре

Rosko

gotiniq

Някой може ли да ми даде половете на тези рибки, тъй като в другата тема си стоят........ и за съжаление никой не отговаря !?!?!?!
http://aquariumbg.com/forum/cihlidi/kakav-e-pola-na-tova-ramirezi-!!/?topicseen

Nikola 1

Ще ги развъждаш ли? Ако не, имаш достатъчно растения мисля, че е ще оцелеят няколко рибока. При мен за два месеца вече имам десетина бр. поколение от гупи.

ivailo666

Възможно ли е гупа която е родила на седми да роди след 24 дена пак?

Nikola 1

]:-> Защо пускаш един и същ въпрос навсякъде. В другите теми ти е отговорено.

Rosko

Здравейте  ако помните аз ви казах че имам каракуда и мряна в аквариума ,но днес ги пуснах в река Марица.И малките ми гупички вече плуват в 13 литров аквариум ,а не в 3 .Сега ще ви покажа снимки на мъниците .А майката и таткото заедно с сома и двата хелера ги пуснах в големия аквариум който е към 40-50 литра.

Nikiengi

Цитат на: Rosko - 24.07.2011 01:36
Здравейте  ако помните аз ви казах че имам каракуда и мряна в аквариума ,но днес ги пуснах в река Марица.И малките ми гупички вече плуват в 13 литров аквариум ,а не в 3 .Сега ще ви покажа снимки на мъниците .А майката и таткото заедно с сома и двата хелера ги пуснах в големия аквариум който е към 40-50 литра.

Браво!  *THUMBS UP*

Rosko

А да попитам за хелера кога ще роди дайте мнение да е слагам ли в родилката може ли да седи заедно в родилката с гупа. Ето Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

niki26

Цитат на: Rosko - 24.07.2011 02:19
А да попитам за хелера кога ще роди дайте мнение да е слагам ли в родилката може ли да седи заедно в родилката с гупа. Ето Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Пускай е време е  :-P И няма да има проблеми да са с гупа в родилката.