• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 02:11

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Общи въпроси за живородките (ако нещо не ви е ясно, питайте тук)

Започната от 4i4oico, 12.07.2006 20:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Rosko

Днес намерих 4 умрели малки риби в малкия аквариум и имам 4 които имат над главата нещо като мъх какво е утре ще изчистя аквариума на ново имам престояла вода ще затопля водата и ще ги пусна ,кажете ми може ли да сложа и морски пясък и как да го преработя преди това.

Nikiengi

Дай снимка, че иначе ще трябва да хвърляме боб за да познаем! Морския пясък е лошо хрумване, казах ти още при първото ти питане но ти си държиш на него, така че - слагай!  :-(

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Stanislava

Искам да попитам рибите гупи притенциозни ли си искат ли помпичка , осветление и т.н ?? И кога мога да разбера кога ще роди ?

Caxapa

Не е необходимо да пишеш по всички теми и да задаваш въпроси които се учат в 4 клас ако не се лъжа.. Но  ако наистина искаш да разбереш повече за гупите, използвай търсачката в  сайта ни и ще научиш  много неща около тези интересни рибки.

Stanislava

еми търсих ... но нищо не можах да намеря затова попитах вас ?? Ще ми отговориш ли ?

Rosko

ох бе човек да трябва помпа осветление препорачително е

Rosko

Имам огромен проблем кажете какво да правя вече 3 - та гупа умира на път е 4 и  сега да ви кажа какъв е проблема значи плуват около 2 дни повечето на едно място след около 3 вече почва да се свива корема има на 4 стават много слаби и на 5-6 умират .И от малките ми гупи умират рибки ,не знам защо и там махнах онова като мъх,трева от горе та май спря ама не съм сигурна на 100%. Искам да ми кажете какво да правя да спра ли да ги храня за 1--2 дни и какво лекарство или капки да сложа.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Че не четеш - не четеш, но вече прекаляваш със спама. Като имаш някакъв проблем, с каквито и да било риби го пиши в съответната секция: http://aquariumbg.com/forum/problemi-i-preporaki/

Този ти пост няма да го трия, но отделната ти темичка ще изчезне от тук, можеш да я намериш тук: http://aquariumbg.com/forum/problemi-pri-ribite/umirat-mi-ribite-pomosht/

Ще те помоля да не обръщаш форума на чат, никой не е длъжен да те учи за всичко само, защото на тебе не ти се чете. Не го приемай като заяждане, а като градивна критика.

Rosko

Добре разбирам няма да пиша на никой само в моята тема

Rosko

Възможно ли е да се кръстоса женска жълта с мъжка черна молинезия,защото малките са жълто с черно?

Rosko

NikolaD

може ли да попитам ... ъъъ ... Гупите ядат ли малките на молинезиите и обратно ?  :-( :'(

iv4o2233

Цитат на: NikolaD - 15.11.2011 23:07
може ли да попитам ... ъъъ ... Гупите ядат ли малките на молинезиите и обратно ?  :-( :'(

По принцип да, ако питаш дали бебетата се ядът помежду си да ядът се, ако едните са по-отраснали.  :-)