• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

01.08.2025 17:16

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Златна Рибка и Разтения

Започната от Tishos, 26.10.2009 16:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Tishos

Искам да попитам ако си взема златна рибка ще пасе ли разтенията благодаря предварително  *THUMBS UP*

bicho1976

Тези с по-твърдите листа ще оцелеят.Криптокорини,валиснерия.ехинодоруси.Но в общи линии си е мъка златна рибка и растения.Това което виждам че имаш като растения ще издържи.Но какво ще правиш със скалариите и расборите,ако сложиш и шаранчето при тях ще стане много неуместна комбинация.А и аквариумът не е от най-големите(даже бих казал малък)

Tishos

Ами едната скалария умря вече голямата другата маи и тя е на път и скоро скаларии няма да има.Ама не мисля и да си взимам повече  *STOP* *SORRY* не знам разборките дали ще имат проблем ако сложа поне 1 златна рибка ? *dontknow*

Radinka

Аз гледам 12 златни рибки в 500 литра и в началото имах голям проблем понеже исках растения и златни но те все ги вадеха или ядяха.От 6 месеца насам имам нови растения който не са ги пипнали това са гигантска криптокарина,криптокарина венди,анубиаси иначе и валиснерии слагах и лотус и койт каквото не е дал това не съм сложила но само изброените останаха :-) дано сум помогнала.Важно е да има и достатъчно грунд за тези растения.Но моята препоръка и на още много хора е златни само със златни.
златарник,скаридарник и жабарник