• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
14.10.2019 04:04

Новини:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


Акваскейпинг конкурс
  • Killiman Ltd
  • Ексима
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Проблем с форума

Започната от Radi, 03.02.2005 14:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Radi

От миналата вечер не мога да влизам във форума. Сайта си работи идеално, но като се опитам да вляза в "Форум" ми се изписва това:
phpBB : Critical Error

Could not obtain lastvisit data from user table

DEBUG MODE

SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_users.MYD'. (errno: 145)

SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = 89

Line : 68
File : /home/httpd/vhosts/aquariumbg.com/httpdocs/forum/includes/sessions.php

Само при мен ли е така? Иначе влизам през пощата, от някое известие за лично съобщение. После мога да влизам из секциите на форума само чрез избиране на секция(долу в дясно). Не мога да дам директно на "AQUARIA BG Форуми ->  "
Проблема при мен ли е? И как мога да го оправя?

Radi

Благодаря, всичко вече е 100% в изправност  :D

aqua

@Admina,
Нямаше ме 20-тина дни и нещо е станало. Сайта се зарежда МНОГО бавно, а когато поствам трябва по 3-4 пъти да опитвам и много бавно се рефрешва страницата.
Проблема го забелязвам от СЛУЖЕБНОТО и от ДОМАШНОТО място на влизане. Доставчиците на нета са различни и ако от домашния може да се очакват проблеми, то на служебното място не се допускат слабости.

В очакване на някаква ХИПОТЕНУЗА  :lol:

niky

E, не преди 20 дена, но сменихме хостинга.
При мен в работата работи идеално, в нас  - много бавно.