• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
16.04.2024 23:07

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Правила на форума!

Започната от niky, 08.06.2004 10:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

niky

Като бай Ставри - строг, но справедлив. :lol:

Иначе на мен много ми харесват админите на няколко от free и torent сървърите - държат се, все едно са св. Петър и раздават ключовете за рая.
Ама то си е за тях.

Хунта

Цитат на: "Niky"Иначе на мен много ми харесват админите на няколко от free и torent сървърите - държат се, все едно са св. Петър и раздават ключовете за рая.
Ама то си е за тях.

Туй е щото са още малки :) Ама ще им мине  :twisted: А и повечето такива форуми събират много народ с разнородни интереси :) Нормално е да има много навалица много плява и почти нищо стойностно което да прочетеш, е разбира се изключвам случаите в които се търси софтуер или някой филм :)

Иначе аз съм за контрола на мненията дори и по-строг. Все пак става дума за специализиран форум и всички които го посещават търсят конкретна информация а не място на което да си покажат магарията или просто да си губят времето. В този дух съм много доволен че има подобни места и искам да отправя благодарности къв сички които се грижат и дават възможност това място да съществува. Също така съм доволен, че разговорите никога не излизат от рамките на добрия тон колкото и да има провокативни вметки. Просто мисля че форума и сайта са идеални.

Живко

Цитат на: "Longanlon"
Цитат на: "Живко"всички пишат на някакъв благоприличен Български,ама то любезни,ама то възпитани,някой беше казал като в дженталменски клуб.



Живко, казваш, че си падаш бунтар, но това едва ли има много общо с добрия тон и непоплюващи си модератори - едно е да си бунтар, друго е да си тъп като гъдулка. Виждаш, че сарказмът и заяждането са ми втора природа, както и че не обичам да се съобразявам много с който и да е,
moderator Longanlon,радвам се,че е напипан смисъла на поста ми.
анализа върху него е чудесен.
пропуснат е само момента,че имено липсата на точки и алинеи,прави форума привлекателен за хора с вече разкритата психическа нагласа.
надявам се,че по-горните твои думи,не са насочени към личната ми особа.
Никой не се е родил научен.

Longanlon

Точно теб имах пред вид, като казах, че даже и да има правила в стегнати алинеи, ти най-вероятно е да не усетиш по никакъв начин съществуването им  - те не касаят теб, щото ти се държиш нормално, а гъдулкообразно тъпите хора. Жълти и червени картони, забранени думи... какво значение има? Когато останалите разберат, че си интелигентен и възпитан събеседник, даже някога да нарушиш някое правило поради незнание или емоционалност, на никой няма да му пука.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

MAKAPOB

Цитат на: "Longanlon"Точно теб имах пред вид, като казах, че даже и да има правила в стегнати алинеи, ти най-вероятно е да не усетиш по никакъв начин съществуването им  - те не касаят теб, щото ти се държиш нормално, а гъдулкообразно тъпите хора. Жълти и червени картони, забранени думи... какво значение има? Когато останалите разберат, че си интелигентен и възпитан събеседник, даже някога да нарушиш някое правило поради незнание или емоционалност, на никой няма да му пука.

Правилно си хванал замисъла.Че хората които имат култура няма да имат проблеми с правилата , защото без да ги знае ще се усети , че това не е редно.Целта е да са написани и когато накое "гъдулкообразно" реши да се прави на важно веднага да го резнеш понеже го има написано в правилата.А представете си какво име ще има един форум като някой каже , че са го баннали   а това което той бил направил не е наказуемо според правилата.А в действителност той е направил за наказание и много добре знае , но се прави на хамав и само обяснява как форума бил зле и модереторите правят какво им скимне

Borislove

Мога ли да публикувам обява във форума? Искам да си купя аквариум, ако това има значение.

Тони

Цитат на: "Borislove"Мога ли да публикувам обява във форума? Искам да си купя аквариум, ако това има значение.
Можеш, има форум Купува и форум Продава. Пишеш в тях, и ако имаш късмет - печелиш :wink:
Успех ! ... И да видим снимки като е готов :D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Borislove

Да, като си написах тук мнението и изведнъж ми се откриха останалите раздели. Малко странно е да стоят скртити, но сигурно има обяснение.

discus

Цитат на: "Borislove"Да, като си написах тук мнението и изведнъж ми се откриха останалите раздели. Малко странно е да стоят скртити, но сигурно има обяснение.

ко си влезнал без да се регнеш ще се получи точно ефекта който описваш :wink:

Longanlon

Да бе, винаги ми е било чудно защо някои раздели не можеш да ги виждаш, ако не си регистриран.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

WOLF

Цитат на: "Longanlon"Да бе, винаги ми е било чудно защо някои раздели не можеш да ги виждаш, ако не си регистриран.
И в други форуми е така, вероятно това е
с цел интересът към тези раздели  да те накара да се регистрираш.
There are only 10 types of people in the world. Those who understand binary code, and those who don't.

NikolaV

Ми само някой за да види юзера колко е гот и да се регистрира за останалото. Зарибяване един вид :-)

zmeq

След като не може да видиш разделите няма как интереса към тях да те накара да се регнеш е моето скромно мнение  :roll:  :lol:

discus

Цитат на: "zmeq"След като не може да видиш разделите няма как интереса към тях да те накара да се регнеш е моето скромно мнение  :roll:  :lol:

Виждаш достатъчно за да се зарибиш, пък ако ти стане интересно се регистрираш и тогава откриваш с изненада че има още доста раздели. :lol:

Boby_

Да взема да подновя дискусията за търговските интереси, като ви насоча вниманието към ей това изказване:

http://aquariumbg.com/forum/viewtopic.php?t=3398


Няма да го коментирам, то само говори за себе си и за това защо трябва да се ограничават такива като него с някакви рестриктивни правила.