• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.10.2020 02:02

Новини:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


Акваскейпинг конкурс
  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

що е то ?

Започната от РОСЕН, 31.07.2004 14:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sho

Цитат на: "VassetZ"
Цитат на: "Vlado"Добре де. Отговарям. Не е уважение. И защо да уважавам един лъжец?

Що е то?
отг: Владо :wink:
И защо смяташ , че рейвън е лъжец.
Тая тема стана боза, така че Владо ако имаш някакви предложения да се оттърва от тая гадост давай...ако не може да направим в лафчето тема "За Владо и не само..." :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

Той млад-хипар явно предвиждайки че ше завъдиме във форума такова животно :)  я е направил "
Тема за флуд , спорове, дразги малки деца ецетера ;)"

Longanlon

особено приспособена е към биогенна декалификация/добиване на въглерод отбикарбонати при недостг на СО2 /. при това се образува осядане на калциев карбонат на листата


интересно. наблюдавал съм процеса в собствения си аквариум, но чумата не е единственото растение с тази особеност - същото, макар по-ограничено правят комай повечето от рода на кабомбата.

Vlado

По темата. Когато дадено растение се гледа на монокултура естествено ще потисне всяко друго, поставено след това. Освен това криптокорините понижават pH. По отношение на елодеята - продължавам да твърдя, че може спокойно да се отглежда заедно с деруги растения, даже е особено препоръчителна за нови аквариуми, защото бързо прави голяма маса и потиска развитието на водораслите.

За Рейвън. Готов съм публично да се извиня, когато коригираш изказването си за Зоопарка. Въпросната снимка не е доказателство, защото съм я правил лично преди 3 години и лично съм я качил в сайта. В конкретния аквариум проблемът отдавана е решен. Освен това е напълно допустимо да има алги в аквариуми без растения. Можеше да покажеш други снимки, тази например.
http://www.sofiazoo.com/img/gallery/0073.jpeg
Определено квалифицирам като лъжа изказването, че наблюденията са ти от юни месец, както и че си помагал там. Има тема по въпроса и там очаквам да се изкаже някои, който наистина е посетил Зоопарка и има наблюдения.

VassetZ

Аве ей, всичко се стабилизира след като сложих дъбче :D
Май това е най-подходящото растение за стартирането на аквариум...