• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
25.04.2024 07:02

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Re: Правилно засаждане на Лотус!

Започната от Tarra, 13.04.2016 23:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Tarra

Здравейте!

Търсих в Google как е правилно да се засажда лотОс. След дълго търсене попаднах при Вас (отново), за съжаление... Бях искрено изненадана, че при Вас има тема (публикувана от Глобален мОдератор), разясняваща как "правилно" се засажда лотУс. Искрената ми изненада беше провокирана от факта, че лотУс е марка автомобили, в повечето случаи спортни. Разбирате любопитството ми, че тези коли могат да бъдат засадени, че то даже и правилно, (явно има и неправилен начин). Реших да си засадя няколко в близост до Натуралния ми, в миналото Виртуален, и както Вие го нарекохте - гьол (за да имат по-добро напояване). Продължих със затаен дъх да чета темата и О' разочарование... ставало дума за цветето лотОс, а не за автомобили... А за един кратък момент в сърцето ми имаше надежда, че най-накрая и аз ще имам лотУс...

Поздрави!  *DRINK*

discusfen

Във форум за акваристика за аквариумно растение би трябвало да става на въпрос не за леки автомобили .Има зелен тигров лотус и червен тигроф лотус .

Caxapa

Автомобил Лотус можете да си посадите в гаража с въртеливо постъпателни движения  на тялото от кръста нагоре и обратно под съпровода на подходяща музика като например "я ха биби" и прочие.   
Това по повод изказването в поста ви в сайт за акваристика. Веднъж бях предупредил но явно от време на време изпущате реда или сте прекалили с огнената течност.  Последно предупреждение и после действам без допитване до началника кой кодекс и правилник да приложа.   Разделил съм темата от явния спам който правите.

Similar topics (5)

41706

Публикации: 6
Прегледи: 2532

32828

Публикации: 7
Прегледи: 8594

14606

Публикации: 3
Прегледи: 4935

9241

Започната от Martins


Публикации: 12
Прегледи: 4532

54386

Публикации: 1
Прегледи: 1893