• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
25.04.2024 04:02

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Sera activant

Започната от SERA, 23.03.2006 13:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA

Представяме Ви Sera activant витамини в таблетизирана форма за сладководен и соленоводен аквариум . Надяваме се този продукт да Ви хареса и да спомогне за по голям успех във вашето хоби .  Ще се радваме на отиви, положителни или отрицателни за този нов продукт   http://sera6.hit.bg/02620.jpg

Sera activant е комбинация от множество витамини и микроелементи в таблетна форма . Може да се използува като допълнителна храна за аквариумни рибки . Специален производствен процес гарантира дълготрайност на продукта . С редовното използуване на sera activant вие подобрявате окраската и жизненоста на рибите в сладко и соленоводните аквариуми и градинските езера . Повишавате устойчивостта им към болести и им помагате срещу стреса . Вие предотвратявате болести, които се дължат на недостиг и водят понякога до смърт . Като използвате sera activant вие намалявате стреса при въвеждане на нови обитатели и за адаптиране към новите условия на водата . Водещи развъдници използуват sera activant при развъдните двойки за да увеличат способността им да хвърлят хайвер . Таблетките се поставят директно във водата и те бавно освобождават съставките . Много риби се привличат от миризмата . Те си отхапват от таблетките и така поемат витамините директно .
Инструкция за употреба :
А) За общо подобряване състоянието на водата, за повишаване устойчивостта на болести, жизнеността и окраската, за предотвратяване симптомите на недостиг – на всеки  14 дни по една таблетка на 40 л вода директно в аквариума .
Б) за повишаване способността за хвърляне на хайвер: добавете 1 таблетка на 40 л вода 15 дни преди очакваното размножаване . След това използувайте същата дозировка всеки 5 дни . В развъдния аквариум 1 таблетка на 40 л вода малко преди преместването на рибите в друг аквариум .
В) Когато използвате жива или замразена храна, раздробете една таблетка sera activant на 200 гр храна и я размесете с храната преди хранене .
Г) За предотвратяване болести при езерни риби : в късната есен,когато рибите престанат да приемат храна, през зимата, когато водата е без лед и през пролетта, когато рибите все още не се хранят, на всеки 4 седмици добавяйте 1 таблетка sera activant на 100 л езерна вода . Това ще помогне на вашите езерни риби да оцелеят през зимата .
fishsmile

hyp

Каква е приблизителната цена на activanta?

SERA

Цитат на: "hyp"Каква е приблизителната цена на activanta?

Нямаме практика да обявяваме цени,тъй като не продаваме на крайни клиенти. Но предполагаме че цените в зоомагазините са около 7 лв.

hyp

Цитат на: "SERA"Нямаме практика да обявяваме цени,тъй като не продаваме на крайни клиенти. Но предполагаме че цените в зоомагазините са около 7 лв.

Точно така! За това питам за приблизителна :)))

Stas

7 лева/таблетка или ...?

SERA

Цитат на: "Stas"7 лева/таблетка или ...?

Цената е за опаковка / 24 бр. /