Borko7, не знам защо непрекъснато повтаряш да каним АП. Те освен конкурси за снимки други не правят. Сега за пръв път ще се пробват. Нека...колкото повече, по добре.
И кой да поканим оттам също незнам - Стасчо ли. Ако има някой, който членува само там, а при нас не кажи - лично ще го поканя.
Ние каним всички български акваристи да участват, ако искат, на НАШИТЕ традиционни конкурси.
Който не иска да участва при нас, да участва където иска. Всичко е доброволно, както и участието в този форум.
Така че...смятам темата с АП и имат ли те почва у нас за изчерпана.
Ники, с този си коментар ти ме накара да се замисля, дали наистина сте либерален форум. Не приемаш градивна критика, или чуждо мение. Моето "непрекъснато повтаряне" е точно 2 мнения. Първото да си изкажа позицията, и второто, да я защитя. Ако и мения не мога да пиша, за какво е този форум? Ако беше чел внимателно, щеше да видиш, че не призоввам да се кани аквапортала, а двата форума да канят потребителите на другия, когато правят големи мероприятия. В сулчая вие организирате конкурс. Не искам Стасчо или някой друг товй "любимец" да участва, а да популяризирате максимално ВАШЕТО събитие. Защо трябва лична покана? Какво пречи да е една отворена до всеки, който чете форума. След като ти не искаш си е твоя работа. От моя страна беше добронамерено предложение.
ПП: Вчера с НоКариер се разбрахме в общи линии на лични, и бях решил въпроса за приключен, но ти ме провокира.