Hello !

International Balkan Aquascape Contest
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
Автор Тема: интересни търгове  (Прочетена 2267 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
uoHkoB
Член на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« -: 03.02.2012г 00:12ч »

http://www.ebay.de/itm/150745811769?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Който иска може да се възползва. Има доставка до БГ.
Активен

Octopus
Moderator
Неактивен Неактивен

Публикации: 332

« Отговор #1 -: 07.02.2012г 16:04ч »

Щях да я премествам тази тема че е изтекла обявата, ама да не правя нова. Да споделя лош опит със соленоводни търговци от ибея - не ми доставиха стоките, които си бях платил доста големи суми и изобщо не отговаряха на имейлите - ето тези north-west-aquatics, гледайте да ги избягвате. За щастие E-bay  са си пичове и преди малко ми възстановиха всички разходи, евала на такива сайтове. Абе с две думи измамници търговци има не само в България, мен подобен номер ми погоди един от известните търговци в БГ, ама ще го изчакам още малко, преди да ви разкажа случката.

Аха и да предупредя - ако не си получавате стока в ибея, не чакайте повече от 45 дни след плащането, за да ви я доставят, само в този срок може да отворите дело и е-бай да ви възстановят парите. Казвам го нарочно защото от гъбкото понякога се бавят доставките около месец, тъй че проверявайте.
Активен

If it ain't broke dont fix it

Ilianidis
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Пазарджик
Публикации: 948

« Отговор #2 -: 07.02.2012г 17:05ч »

Аз чаках една доставка от reefshop,която закъсня над 2 месеца,като постоянно кореспондирах с китайците и ме уверяваха да изчакам за закъснението,че беше преди Коледа преди 2 години.Проследих-полета беше директен до България.Наистина пристигна пратката,след като търпеливо я изчаках,но ме фраснаха в митницата по новите тарифи от Новата година с ддс ,което с  оформянето на документите стана двойно ддс.За  случката си мисля,че беше виновен главния финансист.Като ми задържат пратката в БГ попадам под удара на новите тарифи,инак не трябваше да плащам нищо.Мислех да се заям за некоректното отношение,ама айде да помогнем малко на бюджета,че то и без туй няма оправяне.Тогава масово много пратки закъсняха ,за да попаднат под удара на секирата.
Активен

akitaka
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София/Герена
Публикации: 326

« Отговор #3 -: 07.02.2012г 18:06ч »

Напълни се с измамници в ebay. Аз преди месец вместо слушалки за 50 долара получих CD с реклами и фактурата за слушалките! Но евала им правим на ebay  и paypal, върнаха ми парите до стотинка след само, двуседмично разследване.
Активен

камен чочев
reefer
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София
Публикации: 689

безграничен оптиакварист

« Отговор #4 -: 07.02.2012г 19:07ч »

Може да се преименува темата на " Интересни търгове" (примерно). Като бих казал, че в немския ибей качествените неща на търгове са всекидневие, за разлика от английския.
Активен

NikolaV
Дървен философ
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 429

Никола Воденичаров

« Отговор #5 -: 07.02.2012г 20:08ч »

Може да се преименува темата на " Интересни търгове" (примерно). Като бих казал, че в немския ибей качествените неща на търгове са всекидневие, за разлика от английския.
Абсолютно!
Но личния ми опит с ибей търговци до тук е, че колкото пъти съм попадал я на некоректен, я на неразбран, я нещо е имало кофти все е бил немец. Та винаги имам едно на ум с тях. Може и просто да съм имал кофти късмет и останалите даса най-коректните на света де. Но само с азиатските знам, че каквото и да става те ще направят невъзможното, за положителен фидбек без да мрънкат.
Активен

cwetalin
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София, Младост
Публикации: 198

« Отговор #6 -: 07.02.2012г 21:09ч »

Може ли да преместим темата в лафче и да й сменим името, че тук някакси ми е кофти да пиша, не съм гълтал солена вода още Усмивка
Активен

Octopus
Moderator
Неактивен Неактивен

Публикации: 332

« Отговор #7 -: 07.02.2012г 22:10ч »

Може да се преименува темата на " Интересни търгове" (примерно).

Готово.

Може ли да преместим темата в лафче и да й сменим името, че тук някакси ми е кофти да пиша, не съм гълтал солена вода още Усмивка
Хич да не ти е кофти, пиши тук, никога не е късно за соленичко.
Активен

If it ain't broke dont fix it

камен чочев
reefer
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Публикации: 689

безграничен оптиакварист

« Отговор #8 -: 08.02.2012г 02:02ч »

Това са няколко търга на тела, подобни на моето:
http://www.ebay.de/itm/ATI-SUNPOWER-T5-6-X-54Watt-/170777160893?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item27c31cacbd
http://www.ebay.de/itm/ATI-Aquariumbeleuchtung-6x39W-/320843310524?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item4ab3c065bc
http://www.ebay.de/itm/ATI-Sunpower-8x80-Watt-Neu-/300657158310?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item46009028a6
http://www.ebay.de/itm/ATI-SunPower-6x24-Watt-T5-neue-Ausfuhrung-/110820832938?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item19cd6fb6aa
За съжаление никой не праща до Бг, но ако някой има интерес да ми пише - има вариант.
И един скимер, за който бих участвал до края, ако не бях поръчал:
http://www.ebay.de/itm/Royal-Exclusiv-Bubble-King-Supermarines-250-intern-/110820692687?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item19cd6d92cf
И още един по-малък:
http://www.ebay.de/itm/Royal-Exclusiv-Bubble-King-mini-180-interner-Abschaumer-/140694464470?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item20c20b27d6

Давам линкове, защото всеки от тях за момента е доста далече от реалната му цена, има достатъчно време и наистина си заслужават парите. Разбира се истинското наддаване започва последния ден и е до последната секунда, но може някой да има късмет.
Активен

NikolaV
Дървен философ
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Никола Воденичаров

« Отговор #9 -: 24.02.2012г 10:10ч »

Айде на хубавата помпа!

http://www.ebay.de/itm/GHL-Dosierpumpe-Dosiereinheit-4-Fach-incl-Steuerung-/230749821669?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item35b9c2dae5
Активен

Fitnes4o
Член на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Варна
Публикации: 8

« Отговор #10 -: 24.02.2012г 18:06ч »

За съжаление не иска да я изпрати в чужбина  Не
Активен

NikolaV
Дървен философ
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Никола Воденичаров

« Отговор #11 -: 24.02.2012г 18:06ч »

За съжаление не иска да я изпрати в чужбина  Не
Масово явление сред швабите... Тъжно
Макар и с оскъпяване, това е вариант.
Активен

hanuman
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Варна
Публикации: 584

« Отговор #12 -: 24.02.2012г 18:06ч »

Мен не ме притеснява, че не изпраща в чужбина(понеже имам адрес в германия), а това че не приемат плащане с Paypal, защото един банков превод излиза около 20 евро и като си купиш 4-5 дребни неща от различни търговци се обезмисля цялата работа.
Активен

NikolaV
Дървен философ
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Никола Воденичаров

« Отговор #13 -: 24.02.2012г 19:07ч »

Да, а това е много важно да се гледа, а аз пак не бях обърнал внимание.
И не ми е за сефте де Усмивка Скоро си купих така от един немец (ползвах адрес в Германия) един ПХ контролер и не видях, че не приема пейпал. Усетих се като тръгнах да плащам. След малко разправии с немеца, който всъщност си беше прав - вината си беше изцяло моя се разбрахме да му платя през пейпал. И докато мислех, че няма да се разберем си спечелих друг, та сега съм с два...
Но в конкретния случай ако се ползва посредник, който плаща вместо теб това няма значение. Или поне трябва ад се говори с тях, за да няма грешки.
Иначе това вече мина 100 евро, до тук. Но ако не бях си купил един Гро тех (чакам го още) щях сериозно да се замисля за този.
Активен

borracho
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Пловдив
Публикации: 150

« Отговор #14 -: 09.03.2012г 07:07ч »

Масово явление сред швабите... Тъжно
Макар и с оскъпяване, това е вариант.

а някой ползвал ли е услугите на този посредник за доставки от германия?
http://dostavki.de/
явно е нов, но пък цените му са добри
Активен

бъди сеяч, а не разбирач!

Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
Изпечатай
Отиди на:  

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна
публикация
Интересни книжки за фотография
Фотография