• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
16.04.2024 22:28

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

интересни търгове

Започната от uoHkoB, 02.02.2012 23:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Peza

Цитат на: abaro - 07.05.2012 15:23
Аз вече имам впечатления от тях - изгубиха ми пратката. От кореспонденцията с тях оставам с впечатление че са отговорни и възпитани хора, но факта си е факт. Сега търсим начин да решим проблема и те са достатъчно отзивчиви.
В момента обаче имат затруднения с доставката като цяло, защото техния човек в Германия се наложило да се върне спешно в България.
Тъй че засега положението е както преди - доставчик от Германия няма.
Ха така ... значи ето чий дебитомер се е загубил. Преди време от там ми звъняха да ме питат да не би да разполагам с такъв и изобщо какво представлява, тъй като покрай моите поръчки ме научиха че се занимавам с акваристика  :-D. Жалко наисина. Аз да чукна на дърво нямам изгубени пратки до момента, ще видим на следващият им курс след 10-тина дни какво ще е положението.
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

abaro

Аз да си кажа, че хората от ДоставкиТочкаДе действаха съвсем коректно в моя случай. След като се изгуби моята пратка (предполагам защото беше много малка по размери) те поръчаха за тяхна сметка нов дебитомер и по мое искане го изпратиха на адрес в Германия посочен от мен. Тъй че засега мога само да ги похваля и се надявам проблема с доставките да е временен.
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

Peza

Има доста търгове на тази система, може на някой да му е интересно или от полза, има и доставка до бг за 15Е, но с dostavki.de ще излезе много по евтина:
http://www.ebay.de/itm/Vitana-5-Stufen-Umkehrosmose-Wasserfilter-Komplettset-/221090537788?pt=Wasser_Aufbereitung&hash=item337a05e13c
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!