• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
26.04.2024 10:57

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Морския Аквариум е РЕАЛНОСТ!

Започната от gazarcho, 16.02.2007 18:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Raven

мда,това е един зашеметяващо грозен аквариум.

по добре не наблягайте на кораловите скелети.
вместо тях може да се сложът подходящи камъни които ще се "съживят" с времето.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG


Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

jkk

Gazаrcho, ще следя с интерес как се развиват нещата при тебе, като се надявам да ни информираш какво точно правиш. Това ми е мечтата в момента - един морски от едната страна на кухнята и един цихлидарник на другата стена. А съм забелязъл че си струва да мечтаеш...
350 л Малави, 120 л растителен

botan

Да и така става gazarcho но половината от водата там са препарати за стабилизирането й!!! Според мен ти ако го направиш така ще дадеш мн повече пари за препарати + нещастни клоуни! Направи си го както трябва,сложи си някоя актиниика ,че да се чувстват рибетата ти добре!Помисли все едно да те сложат тебе в 1 празна панелка с легло/столове/маси от камък.Е добре ли ще се чувстваш???Предполагам не така че не мисли само за себе си как ще се фукаш но и за рибата!!!

ПП:аве корали с актиниии можели да се гледат в 1 аквариум??? Пример:
пясъчна анемония с ксения и/или дискозома.

Георги

Аве сичко може - сичко е до време :)

gazarcho

Ами прав си, че ще давам пари за препарати и няма да е красив аквариум като рифов, но все пак... морски си е. Обаче ако искаш да гледаш рифов аквариум, трябва да ти е 250-300л, трябва да имаш доста място за шкав под аквариума кадето стои съмп-а. Трябват ти доста повече работи и доста повече пари. Аз ще взема оферта от тези пичове и ще ви напиша колко пари са ви нужни за 100л аквариум с морски риби и скелети на корали. Аз лично се чудя дали да го правя вече, понеже лятото се очартава да ме няма и няма да има на кой да го оставя... но като се върна ще го направя 100% а ако съм доволен от бачкането и имам $$$ ще си направя и рифов, но да не ви занимавам с мен. Ще ви напиша какво ви е нужно с подробности и ще ви напиша и офертата.
голямо сърце + дълбок джоб = красив аквариум

iek

Цитат на: gazarcho - 22.02.2007 00:44
Обаче ако искаш да гледаш рифов аквариум, трябва да ти е 250-300л, трябва да имаш доста място за шкав под аквариума кадето стои съмп-а. Трябват ти доста повече работи и доста повече пари.
Сигурен ли си, защото виждам и други мнения :http://www.nano-reef.com/articles/.На същият сайт могат да се видят и 1000 опровержения в секция галерия.

Ето ти един 9 литров например:http://www.nano-reef.com/gallery/showphoto.php?photo=28382&cat=2

gazarcho

Ами незнам, според мен не си заслужава и аз лично не бих си направил 9 литров аквариум, защото уредите са си скъпи, колкото и малко да са литрите и по-добре да го направиш малко по-голям. Не е невъзможно естествено.
голямо сърце + дълбок джоб = красив аквариум

Similar topics (5)

58364

Публикации: 13
Прегледи: 7809

30540

Публикации: 2
Прегледи: 3536

28211

Публикации: 22
Прегледи: 8515

49487

Публикации: 3
Прегледи: 3118