• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
26.04.2024 17:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Тестове

Започната от nixanbal, 16.07.2006 19:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA

Здравейте,
За тестовете на sera  е писано много, както положителни така и отрицателни отзиви.

Тестовете на sera се произвеждат в Германия от немската компания Merck KGaA http://www.merck-chemicals.com/. Компанията е основана през 1668г. и е световен лидер във фармацевтичната и химическата промишленост. Има 40 000 служители в 64 страни, а печалбата и през 2009 г е 8.9 милиарда Евро. Произвежда широка гама тестове за хранително вкусовата и химическата промишленост.

Това го пиша не за да рекламирам компанията Merck, а за да стане ясно, че тестовете предлагани от sera са с високо качество от реномиран производител. Тестовете sera не са най-точните на света, но дават добри резултати за нуждите на акваристиката.

Спазването на упътването за употреба (измиването на мензурите и другите инструменти) са въпрос на хигиена и добро желание.
Спазването на инструкциите за употреба гарантира точността на измерването.
Успешното тестване на водата все пак изисква известно внимание и спазването на определена процедура.

За тези които бързат си има sera Quck test. При него тестването на 5 параметъра става само за 1 минута, без никакви рискове за водните обитатели (не може да изсипете реагента в аквариума) и не изисква почистване на инструментите.

Р.S. Съгласен съм, че принцовките са удобни и практични, освен това се продават във всяка аптека.

Поздрави
Сера

TiratroN

Цитат на: SERA - 17.02.2011 15:43
Спазването на упътването за употреба (измиването на мензурите и другите инструменти) са въпрос на хигиена и добро желание.
Абе да си кажа честно , спазването на упътването си е направо задължително :)
Ето пише например "подсушете шишенцето отвън" . Чудя се пък за какво ми е да го подсушавам ама кво да се прави - подсушавам. И накрая "сравнете със скалата" . Слагам да сравнявам и ... ми идва на акъла че ако шишенцето беше мокро, листа със скалата щеше да се окваси :) . Та... четете и спазвайте :)