• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
25.04.2024 19:37

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Представяме ви световния лидер в аквариумната техника Sicce, Италия

Започната от SERA, 05.07.2011 00:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA


https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi56.tinypic.com%2Fo9lk5u.jpg&hash=f0874367f80bc95ff36e93a94668f99ed688617e

Повече от 35 години SICCE създава продукти за аквариум и градинско езерце, и е позната марка по целия свят. Дългогодишния опит дава възможност да се произвеждат голям асортимент висококачествени специализирани продукти с повишени експлоатационни качества,  както и  пълна гама от аксесоари, и системи за филтриране на аквариум (соленоводен и сладководен), градинско езерце, плувни басейни, фонтани за открити и закрити помещения,  дренажни, и промишлени помпи.

Благодарение на иновативните проучвания, съвременни технологии и висококачествения сервиз, който предлагат SICCE е изцяло ориентирана към растежа, и развитието на своите пазари разчитайки само на добре познатата си търговска марка.

SICCE притежава множество международни патенти, което я нарежда сред лидерите на световния пазар.

Използвайки системата Kaizen system, свързана с производствената практика Lean Production, SICCE разработва собствена вътрешна организация на работа. Специфичната система на контрол гарантира, че 100 % от продуктите се проверяват преди да излезят  от производствените помещения. И не само това, всички суровини се проверяват преди да влезят в производството. SICCE  притежава много международни сертификати за качество сред които - VDE, TÜV (Германия), UL (USA), CUL (Канада), и PSE (Япония).  

Всичко това е постигнато без да се нарушава и бави гъвкавостта на производствения процес, който винаги е ориентиран към нуждите на клиента.

Повече на www.sicce.com