Автор Тема: Нова система за грижа за растенията от SERA  (Прочетена 1893 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SERA

  • Глобален модератор
  • *****
  • Публикации: 823
    • http://www.miazoo.com
Великолепните растения и поведението на живите обитатели на подводния хабитат има своя чар. Новите продукти sera за грижа за растенията правят поддържането на очарователни водни пейзажи много лесно.
Новата система на sera съдържа два базови и четири системни продукта, които са оптимално приспособени към индивидуалните изисквания на различните растения в аквариума. Специфичните изисквания на растенията към минералите и микроелементите се покриват от продуктите sera flore по един балансиран начин. Изискванията към хранителни вещества се влияят от вида и количеството светлина, интензитета и времето на осветяване, температурата и снабдяването с въглероден диоксид. Растенията няма да се развиват нормално дори, ако само един от хранителните елементи липсва и водораслите могат бързо да се разпространят поради липса на конкуренция. Продуктите на sera за грижа за растенията предотвратяват пропуските в подхранването. sera florena и sera florenette, съдържат всички необходими минерали и микроелементи, които са необходими за основно подхранване. Четирите специални продукта за растения осигуряват една по-прецизна грижа. sera flore vital и sera flore plant съдържат редки микро и макро елементи, които не могат да останат за дълго време стабилни в аквариума и за това трябва да се добавят ежедневно. sera flore carbo покрива повишените изисквания за желязо. sera flore ferro осигурява желязо за растенията, което често не достига в гъсто засадените и силно осветени растителни аквариуми. Нито един от продуктите за грижа за растенията не съдържа мед. Поради това цялата гама е много подходяща и за аквариуми с безгръбначни.Шестте продукта на sera осигуряват оптимално подпомагане на здравословния растеж на растенията и са ключ към успешен акваскейп в нано аквариумите.


sera florena

sera florena    за 400 л вода       100 мл       
sera florena    за 1,000 л вода    250 мл       
sera florena    за 2,000 л вода    500 мл

Течен продукт за великолепни аквариумни растения

sera florena е идеален продукт за аквариумни растения които приемат хранителни вещества главно с листата. Аквариумните растения са много важни за аквариума, защото разграждат замърсяванията и поемат хранителните вещества на водораслите. sera florena осигурява на аквариумните растения всички важни минерали и микроелементи за здрав и пълноценен растеж, така че те да могат да изпълняват важните си задачи. Недостигът на хранителни вещества е избегнат без да се натоварва аквариума с излишни химикали. Новата иновативна формула съдържа стабилен комплекс на желязо, който не се разгражда дори при преминаване на водата през UV-C пречиствател. Този продукт не съдържа нитрати и фосфати. Добре се понася от от всички безгръбначни. Комбинацията от sera florena и sera florenette е добре балансирана и отговаря на всички изисквания на различните видове аквариумни растения.
sera  florenette

Съдържа 24 таблетки

Продукт с грижа за растенията за с депо ефект за подхранване на корените

sera florenette е идеален продукт за аквариумни растения които приемат хранителни вещества главно с корените си. Дънните таблетки снабдяват аквариумните растения с всички важни минерали и микроелементи за здрав и пълноценен растеж. Специалната формула осигурява дълготрайно екстензивно подхранване, особено с често липсващото желязо. Ефективните естествени стимулатори на растежа осигуряват интензивен растеж и подпомага старта на растенията след засаждане. Този продукт не съдържа нитрати и фосфати. Добре се понася от всички безгръбначни. Водораслите нямат шанс да се развият, благодарение на добрия растеж на аквариумните растения. Комбинацията от sera florenette и sera florena е добре балансирана и отговаря на всички изисквания на различните видове аквариумни растения.


 


НОВО: sera flore 1 carbo

sera flore 1 carbo    за 200 литра вода    50 мл      
sera flore 1 carbo    за 1.000 литра вода    250 мл       
sera flore 1 carbo    за 2.000 литра вода    500 мл
       
Допълнителен въглерод за оптимален растеж

Растенията се нуждаят от въглерод при фотосинтезата, който често не е наличен в достатъчни количества във водата. Липсата на въглерод е една от най-важните причини за застой в растежа на растенията. Новия препарат за системна грижа sera flore 1 carbo беше разработен за осигуряване на растенията с въглерод, за оптимален растеж. Те дават един различен начин на подхранване с въглерод посредством течен източник, като това е един по-неусложнен начин за добавяне на CO2. В комбинация със sera основна грижа, sera flore 1 carbo води до силен и здравословен растеж, и спомага за аквариум без водорасли. sera flore 1 carbo се приема добре от всички безгръбначни.

НОВО: sera flore 2 ferro

sera flore 2 ferro    200 литра вода    50 мл       
sera flore 2 ferro    1.000  литра вода   250 мл       
sera flore 2 ferro    2.000 литра вода   500 мл

Допълнително желязо за великолепни цветове

Червените и бързо растящи растения изискват много желязо. За това в силно осветени и гъсто засадени аквариуми често има недостиг на желязо. Аквариумните растения се нуждаят от желязо, за да развият напълно своите цветове и да растат здравословно. Новия продукт за системна грижа sera flore 2 ferro беше разработен специално за такива случаи. Той осигурява достатъчно желязо за растенията и подпомага доброто оцветяване. UV-C пречиствателите бързо разграждат нормалния комплекс на желязо, който се използва в много аквариуми. Желязото е налично във форма, която се усвоява много бавно от растенията. Това не е така при sera flore 2 ferro. Използването на специално хелатирано желязо позволява активност на комплекса няколко дни. sera flore 2 ferro не съдържа нитрати и фосфати. Добре се приема от всички безгръбначни.

НОВО: sera flore 3 vital

sera flore 3 vital    за 200 л вода       50 мл      
sera flore 3 vital    за 1,000 л вода    250 мл

За подсилване на съпротивителните сили

В много аквариуми има недостиг на чувствителни жизнени вещества. Това лимитира растежа на растенията и не им дава възможност да развият желаните свежи цветове. sera flore 3 vital надеждно запълва този опасен недостиг и осигурява постоянни нива на жизнено важни микро хранителни вещества и витамини, чрез ежедневно добавяне. Съпротивителните сили на растенията срещу болести са подсилени, чрез добавяне на много редки, но важни микроелементи. Растенията са здрави и по малко чувствителни към външни влияния. sera flore 3 vital не съдържа нитрати и фосфати. Добре се приема от всички безгръбначни.

НОВО: sera flore 4 plant

sera flore 4 plant    за 200 - 1000 л вода    50 мл   
sera flore 4 plant    за 1000 - 5000 л вода    250 мл

Продукт за грижа за растенията за аквариуми с малко животни

Основните хранителни вещества азот, фосфор и калий са много важни за здравословния растеж на аквариумните растения. Докато тези вещества са налични в аквариуми с много риби, посредством техните екскременти и неизядена храна, често в аквариумите с малко или без животни има дефицит на макро елементи. В резултат на това растежа на растенията е много слаб. sera flore 4 plant беше разработен за подхранване с азот, фосфор и калий на аквариумните растения в акваскейп и холандски тип аквариуми. Оптимални пропорции за здрави и силно растящи растения. sera flore 4 plant се приема добре от всички безгръбначни.

« Последна редакция: 12.02.2014г 11:11ч от SERA »

Неактивен SERA

  • Глобален модератор
  • *****
  • Публикации: 823
    • http://www.miazoo.com
Продуктите вече са налични на склад, а през следващата седмица надяваме се и в зоомагазините.

 

Related Topics

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
11 Отговора
6207 Прегледи
Последна публикация 16.11.2008г 01:01ч
от Лора
20 Отговора
11050 Прегледи
Последна публикация 11.04.2008г 09:09ч
от miTko
8 Отговора
4078 Прегледи
Последна публикация 03.02.2008г 12:12ч
от kapacitet
0 Отговора
3702 Прегледи
Последна публикация 27.11.2008г 20:08ч
от SERA
6 Отговора
8551 Прегледи
Последна публикация 20.11.2009г 22:10ч
от SERA
5 Отговора
1584 Прегледи
Последна публикация 09.12.2014г 01:01ч
от SERA
6 Отговора
2053 Прегледи
Последна публикация 31.03.2017г 17:05ч
от cardin
4 Отговора
1382 Прегледи
Последна публикация 11.12.2018г 00:12ч
от BatVПреобразуване метрична - английска система
oF <=> oC in <=> cm G <=> L
Обем на аквариум
Дължина см
Ширина см
Височина см
L G
Тегло и обем на грунд
Дължина см
Ширина см
Височина см
кг л
Осветление
Обем л
Сила
Вт
Филтър
Обем л
min л/ч
З А Т В О Р И