• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
19.03.2024 04:05

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Нова концепция на sera за чиста вода II / sera bio nitrivec

Започната от SERA, 20.03.2009 11:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA


Нова концепция на sera за чиста вода II

sera bio nitrivec с нова подобрена формула за премахване на замърсяванията
В добавка на милиардите пречистващи бактерии, новият sera bio nitrivec съдържа комбинация от финни вулканични скали, които са специално обработени за нуждите на акваристиката и  осигуряват здравословна, чиста вода по натурален начин. 

Как действа?
Вътре във вулканичните скали има огромен брой малки дупчици запълнени с йони, които имат положително въздействие върху качеството на водата, например калциеви, калиеви и магензиеви. Ако във водата има замърсявания, например амоний - за няколко секунди  калия, калция или магнезия излизат във водата и опасния амоний е фиксиран в дупчиците на вулканичните скали, където се унищожава от пречистващите бактерии. Благодарение на голямата повърхност на вулканичните скали и гореспоменатото им свойство, огромно количество органични и неорганични отпадъци биват фиксирани и бактериите може да започнат разграждането им директно на място.

Какво още трябва да знаем използвайки този продукт?
Разклатете добре преди употреба, за да може вулканичните скали да се разпределят равномерно в целия продукт. След добавянето на препарата водата ще помътнее за кратко. Помътняването ще изчезне за 4 - 24 часа в зависимост от температурата. През това време замърсяванията ще бъдат фиксирани във вулканичните скали.
След това водата ще бъде чиста както никога преди това.

sera bio nitrivec е наличeн в разфасовки от 100, 250, 500 и 5 000 мл.

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.postimage.org%2FPq290p20.jpg&hash=9f2003e5b18dc50dc353e2ae5459076ff8f95278

ChroNIckaL

4ОВЕК НАБЛЪСКАХ СИ АКВАРИУМА С ТОВА И НЕ МИ МУРДА ВОДАТТА КЪМ ПО БИСТРА СТОИ СИ МЪТНИЧКА

mejdupraznika

Пич ще отговоря вместо Сера, прочетох темата ти за аквариума, еми какво да ти кажа освен това че азотният цикъл не се е завъртил още, когато всичко се нормализира тя ще се избистри, просто този продукт е предназначен за друго избистряне от замърсяване. А не от дисбаланс на аквариума.

vasso

В началото преди 2 години и аз правех тази грешка с тези препарати. Те съединяват по едрите частици замърсяване , които после лесно се филтрират. При смяна на водата слагам малко, за да се избистри. Има ефект. Обикновено има леко замътнение дори 8 часа след смяната. Така ,че не ги купувайте за избистряне при стартиране на аквариум,няма смисъл пък и е добре азотния цикъл да тръгне нормално! :-)

SERA

Здравей,
Както е написано на опаковката " Появява се за кратко млечно бяла мътност, замъгляване. В зависимост от замърсяването на водата мътността ще изчезне след 4 до 24 часа". Съвсем друга е сутуацията, ако си предозирал с продукта. Това предизвиква бурно разититие на бактерии и допълнително замътняване на водата. Обиновенно за няколко дни изчезва, но все пак, ако имаш тестове следи продуктите от азотния цикъл и ако имаш много нитрити или амоний смени част от водата в акварима. При добавяне в нов аквариум е силно препоръчителна употребата на sera aquatan  ( 1 час преди одбавянето на sera nitrivec ) и пускане на рибките след 24 часа.

Успех
Сера


ChroNIckaL

i quatan slojix ama go slojix usporedno sys nitriveca lo6o li e? mi utre stava 1 sedmica vodata si e gadna mislq da smenqm po 20% vseki den da vidim do kakvo sthes dovede tova


Тук употребяваме родната си азбука КИРИЛИЦА!!!

SERA

Здравей,
Моля, пиши на на кирилица.
Не мога да отговарям на въпросите ти във вида в който ги виждам сега.

Поздрави
Сера