• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 18:57

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Нов продукт: Високо ефективен филтърен материал sera crystal clear Professional

Започната от SERA, 06.07.2017 23:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA

Почти всеки акварист или любител на езеро знае проблема: мътната вода е не само визуален проблем, но също може да повлияе на параметрите на водата. Поради това е от съществено значение да се възстанови първоначалното състояние възможно най-бързо. Затова сера разработи нова високоефективна филтърна среда, която ефективно се бори с мътността: sera crystal clear Professional. Благодарение на иновативната патентована 3D структура на фибрите, филтърните топки отстраняват частиците над 10 микрона (като плаващи водорасли или утайки) много бързо.
sera crystal clear Professional е подходящ за всички типове филтри в сладководни и морски аквариуми, както и в езера. За разлика от филтърната вата, новите филтърни топки запазват формата си и могат да бъдат измити няколко пъти. След измиване, те са веднага 80% използваеми отново, като по този начин опазват околната среда и спестяват пари. Когато се комбинира със sera siporax Professional, биологичната филтърната среда на sera, това увеличава производителността на всеки един филтър.

https://s23.postimg.cc/f3wvha7m3/csm_20170213_sera_crystal_clear_s_RGB_ae4a15b4c2.jpg


Dieter Untergasser, известен автор на книги и дългогодишен научен сътрудник на компанията, тества ефективността на sera crystal clear Professional при екстремни условия. Можете да гледате пълната версия на теста тук:

https://www.youtube.com/watch?v=jQlTNgTPh6o&feature=youtu.be