• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
24.04.2024 09:13

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Безплатно тестване на водата от аквариума ви и съвет от sera Онлайн лаборатория

Започната от SERA, 04.06.2011 17:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA

Здравейте,
Стартира нов проект свързан с успешното отглеждане на аквариумни обитатели.

Безплатно тестване на водата от аквариума ви и съвет от sera Онлайн лаборатория.

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi52.tinypic.com%2Fo7j4lh.jpg&hash=df8980385cffcf84fef10762d0d72a7511523c79

Както в много други сфери и в акваристиката не може да се каже какъв е проблема без да се тестват определени параметри. Но не всеки знае какво означават резултатите от тестването и взаимовръзките между отделните параметри.
Тук на помощ идва sera Онлайн лаборатория. След въвеждане на резултатите от тестването, sera Онлайн лаборатория ви дава бързи съвети как да се справите с проблема или да подобрите живота на вашите рибки, а те ще ви се отблагодарят с натуралните си цветове и естествено поведение.

Заповядайте на 11.Юни.2011г. от 10.30 до 14 ч. в магазин Аквадизайн. Там ние ще тестваме донесената от вас аквариумна вода, а sera Онлайн лаборатория ще ви информира доколко параметрите на водата ви отговарят на изискванията на рибките които отглеждате.

Моля, имайте в предвид, че за всяко тестване ( в зависимост от параметрите които се тестват ) са нужни 5 – 40 мл. вода

Разбира се, ако имате тестове и достъп до интернет може да направите всичко това, и в къщи. Като разгледате  www.sera.de или директно към страницата на sera Онлайн лаборатория

Може да използвате бързия тест или да се регистрирате. Регистрацията ви дава възможност да запазите резултатите от всички тестове които сте правили подредени по дати.

Поздрави
Сера


Luton

Много хубаво начинание. Поздрави!
По между другото, при мен всички магазини правят безплатни тестове на водата за всичките си клиенти, ако си нов клиент и не вдъхнеш доверие :-), а искаш да купиш рибки. Задължително искат да им донесеш вода и снимка на аквариума за да проверят и преценят дали можеш да гледаш рибите, които купуваш.
Поздрави

peter_m

Цитат на: Luton - 17.06.2011 03:41
Задължително искат да им донесеш вода и снимка на аквариума за да проверят и преценят дали можеш да гледаш рибите, които купуваш.


Така и трябва, аз като слагах паркет на няколко пъти мереха влажноста (безплатно) за да са сигурни че е в нормата преди да сложа паркета.