• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 18:21

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

40 години SERA

Започната от SERA, 05.10.2010 22:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA

05.10.2010 22:37 Last Edit: 07.10.2010 17:27 by SERA
На 16.09 в Германия се състоя честването на 40 години от основаването на SERA.  Дистрибутори от над 70 страни, както и партньори от Германия посетиха цеховете, складовете и научния център в завода на на SERA, както и организираните семинари.  

По долу може да видите и снимки от събитието.

Повече снимки може да видите във Facebook - SERA in Bulgaria

А сега малко история:



През 1970 г. Ани и Джоузеф Равнак основават компанията в Хайнсберг Германия. В самото начало те се фокусират в идеята да дадат на хората интересуващи се от акваристика повече знания за хобито и да го направят по-лесно с помощта на качествени продукти.

Началото идва с абсолютна иновация: в началото на 70-те SERA създава нещо различно от предлаганата до сега жива храна - лиофилизирана жива храна, която е дълготрайна при стайна температура и със запазени хранителни качества и витамини. В следващите години асортимента е разширен и подобрен. В края на 70-те започва производството на храни за езерни рибки, препарати и торове за аквариумни растения. Следва производството на продукти за костенурки и други терариумни животни.
Иновациите през 80 те години включват създаването на много лекарства и препарати за езеро и аквариум, таблетките за кореново подхранване Florenette A, както и храна по формата на пудра sera mikcron за новоизлюпени хайверни рибки.
Голям успех е разработването през 1999 г. на биологичния филтърен материал създаден изцяло за нуждите на акваристиката sera Siporax®

С техническите средства, препаратите за поддръжка, торовете за растения, храните и справочниците, SERA са сигурни, че дават на любителите акваристи основата за успех в хобито от покупката и създаването на аквариума до успешното отглеждане на животните.

Ето ги и снимките:

Новата Административна сграда - отвън


Новата административната сграда - отвътре - езерцето с кои


Непосредствено до сградата има езеро 20 000 литра и още няколко опитни езера в които се тестват продуктите за градинско езеро


Производствената сграда отвън


В производствените цехове



В склада


В лабораторията


Колите за награда в томболата на SERA


И вие може да спечелите много награди от томболата SERA на 40 - виж банера горе в дясно.

NO CARRIER

Да илядите!  *thanks
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

joro1981

Sera нещо подаръци за съфорумниците няма ли ?  :-[ :-D
Пийте червено вино за да сте здрави, а здравето е нужно за да се пие ракия !

anasarka

Честито на фирмата Сера много ми харесват такива подредени предприятия как да не ти е кеф да ходиш на работа ако си техен служител.
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.