• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 15:06

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Среща на езерняците и акваристите от Разград.

Започната от PVV, 15.02.2017 21:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

PVV

Колеги, гледам има доста активни акваристи и езерняци от Разград.При добро желание можем да направим една среща в града, да се запознаем  и да полафим малко. Ако ни хареса, можем да ги направим и срещите регулярни и да пием по биричка всеки месец на сладка раздумка по проблемите с езерцата и аквариумите. Пък и всеки да се похвали с каквото има в гьола. Дайте да видим има ли желаещи, пък и ще определим и дата и място евентуално по-късно.

slavi slavov



karadaliev

Аз съм от Шумен, но ако се заформи среща и аз мога да се присъединя (стига пътищата да са добре естествено) :).

PVV

Ами не знам кога е удобно , но по принцип почивните дни са по удачни. Например вариант е 26.02 -неделя 11.ч Или делничен ден след работа - 24.02 примерно 18.30 ч. Удобно е Моцарелата в Разград , има места и за пушачи. Да заковем една дата, пък който не може на първата, ще се включи на следващите евентуално.

PVV

Гледам, няма голяма активност тук, но аз ще съм на 26,02 в 11 в Моцарелата пък който доде. Ще ме познаете по дългото кафе и пурата.  :-D Идва време да пускаме помпите и да сипваме химиите в езерцата. Може да обсъдим вариантите.

slavi slavov


vmax

Гледам все още никой не е потвърдил присъствие и ако искате можем да я отложим за някакво удобно за всички време. На мен като цяло вечер след 18 в делнични дни ми е по оферта, но и събота и неделя също принципно става, като изключим тази. toshle и slavi slavov може да напишат и те кога са свободни и да изберем удобна дата. Все пак не сме много хора и би трябвало да можем да намерим удобен час и ден за всички.

PVV

Аз така или иначе ще си изпия кафето утре  в Моцарелата. Давайте всеки да напише кога му е удобно. По принцип и аз делничен ден след 18 съм на линия. Може и заведението да сменим .