• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 21:25

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Още един начинаещ, който рядко сменя водата.

Започната от oliver, 21.02.2005 09:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ico

аз писах за всички животинки ...кучета ...деца  :P  по принцип всяко същество на което живота му зависи само от теб си заслужава максималното което може да осигуриш
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

abaro

Мисля че тази дискусия твърде много се изкриви. Уж е ясно всеки какво иска да каже, а накрая приятелю Ico слагаш на една плоскост деца и животинки. Все пак човек докато е нормален човек не трябва дори и наум да сравнява отношението си към хората с това към животните. Иначе заприличва на Бриджит Бардо.
Аз като имам 8 месечна дъщеря и 5 месечен аквариум, за който съм сигурен че съм го правил от началото до края кое да избера ако възникне конфликт м/у двете :?:  :?:  :?:  :D
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

Igi

и аз  имах това предвид  :D,  а също така, че е садистично да се взима някаква животинка и да не се гледа, като това не е насочено към  pepi .

ico

:D  abaro не се сещтам за основателна причина за подобен избор защо изобщо трябва да се избира като може се радваме на всичко  :D
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

oliver

Бе по принцип за избор м/у рибки и дете не може и дума да става, ама и аз, и брат ми Bimbargo, си правихме аквариумте в мнооооого критични моменти, и все пак - с голям мерак. Даже племеника още е на 3, и вече знае имената на повечето рибки. И помага в чистенето на аквариума на брат ми. Освен това по-добра алтернатива на домашен любимец от това да гледаш рибки няма.

miTko

Абе вие двамата нямате стигане!  :lol:
Разни мои АКВАРИУМИ 

niky

To и моя син знаеше имената и на растенията и на рибите (латинските!!), но сега порасна (на 11) и се интересува от едни други същества, които определено са по трудни за гледане  :lol:

dido

Да бе, там е цифромания. Ще има да плаща докато е жив. Акваристиката категорично е по-евтино хоби  :lol:

miTko

Цитат на: "dido"Да бе, там е цифромания. Ще има да плаща докато е жив. Акваристиката категорично е по-евтино хоби  :lol:
...защото е жив! :?
Разни мои АКВАРИУМИ 

FLEXX

Да се похваля и аз  :lol: имам 80 литрово корито, (така му вика баща ми :) ) в него имам 3 фосилиса (възрастни индивиди, два около 20 см и един 30см.) един калихтис 15-тина сантима, и два анциструса по 5 см. Вода не съм сменял от половин година, водораслите ми са живи, (понамаляха малко ама ко да се прави :) от 30 корена ми останаха 10-тина  :cry: ) И така, тез фосилиси съм ги научил да ядат от ръка - веднъж баща ми трябваше да ги храни и него го убодоха (нали имат отровни шипове) а мене явно ме познават, поне така си мисля - щом се доближа до аквариума те излизат, а когато едно съседче се доближи - дим да ги няма :o !? явно тез дзверчета познават някак си човека. А също тез фосилиси съм ги спасил от един пълен идиот, които ги хранеше с хляб, в аквариум без светлина, аерация, филтър, нагревател и капак - демек само пясък и вода. Аз го питам с ко ги храниш тез животни ??? А той - "Сутринта им хвърля половин филия хляб без кората и изчезвам на даскало" - а представете си какъв тапак  :shock:  :cry:

FLEXX

В тоз негов аквариум имаше и още риби - сетих се 1 седмица след това да го питам дали има още, а той - те измряха :cry:

 Изводът е, че наистина съм ги спасил фосилисите :)

niky

Браво. Някои хора си мислят, че е нужно само някаква вода, за да гледат риби?!

miTko

Според мен и другите риби си познават "човека". 8)
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (5)

55954

Публикации: 3
Прегледи: 2381

36043

Публикации: 2
Прегледи: 2182

28969

Публикации: 4
Прегледи: 3655

52937

Публикации: 15
Прегледи: 7192

50435

Започната от Атила


Публикации: 1
Прегледи: 1909