• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
23.04.2024 11:04

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

300 литров се разлепи странично. Хола е наводнен.

Започната от atanweb, 30.10.2012 23:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

atanweb

Паричките бяха преведени днес за което благодаря на mishokalkana (Михаил), че успя да приключи успешно гаранционното обслужване в моя случай.
Сега с още повече хъс породен от чакането ще се впусна относо в хобито. Може би още днес ще поръчам нов аквариум. Темата беше неприятна за мен, но пък полезна за много хора.
Поздрави на всички съфорумци и на Михаил.  *DRINK*

terier4o

Честито колега !  *BRAVO* *DRINK* *YAHOO* *banan* ( то си е за радост )
Пожелавам ти съвсем скоро да ни зарадваш със снимките на новия проект , и дано никога на никого не му се случва нещо подобно .
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs2.rimg.info%2F423f2c9436d6a9d376b4016d3211d9c2.gif&hash=38fb462888e63d5cd40cf419b5536d2abc534ec5

ceko

Е браво ,явно в България са останали хора които си спазват обещанията . *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs27.postimg.org%2Fub3yubpcf%2Fuk_GRe_He.gif&hash=fab23b0277348359ae200ce5eefc4c477c5a3876

stanislav89

Евала на Мишо *privet*.
Да не забравиш да пуснеш снимки на новия аквариум.

l_mutishev

Браво, че си е удържал на думата. Успех с новия аквариум колега и да нямаш повече такива неприятни инциденти  :-)

djibarov

Поздравления и за Мишо и за Наско и от мен. Успех в хобито занапред. Скоро да се похвалиш с нов и красив проект.

small reef

Според мен абсолютно некоректно отношение на въпросния "майстор". Лъгал , мазал , мотал накрая като е видял , че няма да мине номера върнал парите . Колега , предполагам ти е дал касова бележка с направата му ??
Снощи ми се случи същото с 50 литров аквариум , като цвърчеше от задната лява страна -директно върху разклонителя .Бяхме с малкия в стаята и е голям късмет , че не се случи нещо !!

fan

Цитат на: small reef - 08.12.2012 09:58
Според мен абсолютно некоректно отношение на въпросния "майстор". Лъгал , мазал , мотал накрая като е видял , че няма да мине номера върнал парите . Колега , предполагам ти е дал касова бележка с направата му ??
Снощи ми се случи същото с 50 литров аквариум , като цвърчеше от задната лява страна -директно върху разклонителя .Бяхме с малкия в стаята и е голям късмет , че не се случи нещо !!

Подкрепям мнението ти.

Преди няколко месеца направих опит да поръчам от него. Пуснах запитване на ЛС и след като нямаше отговор се обадих. Обясни, че ще пътува и да се обадя на дата... Обадих се на датата не вдигна. Повторно звъннах нищо. Лично съобщение изпратих - същото.

Аквариум отдавна си имам (Благодарности на колегата Армано), а от колегата и до сега няма информация. За мен е коректно поне да се напише - няма да мога да взема поръчката, ангажиран съм до ... или нещо друго. Запитване тогава пуснах и до други майстори във форума които подадоха цени веднага - благодарности за което.

А постове като: "евала на Мишо" в контекста на темата са меко казано странни.

Настина адмирации за нещата, които е направил и съм сигурен, че работи добре и много колеги са доволни от него, но мен ме загуби за клиент.




stanislav89

Колко да са стани? Не всеки би ти върнал парите.

fan

Цитат на: stanislav89 - 28.12.2012 17:09
Колко да са стани? Не всеки би ти върнал парите.

Е ок прав си, за БГ си е нещо :-)

BEYA

И аз имам един познат който поръча аквариум с овално предно стакло от " mi6okalkana''.Разбраха се че ще може да го изработи.Преведе му капаро и до там!И след 1 месец му направи обикновен правоъгален за да не изгори с парите!Всеки е свободен да си казва мнението за мен вапросния Мишо е некоректен и несериозен.Като четях разказа на колегата имах чувсвото че постъпва с всеки по тоя начин.Човек да не попада на такива хора :-)

Ilianidis


defilers

Цитат на: Ilianidis - 31.12.2012 17:53
Не е ли време темата да се заключи?
Защо ? Не е ли по-добре хората да са информирани и да не поръчват неща от калпави майстори. Бат ти мишо се е издънил като гледам не за първи път. Нека хората да имат напредстава какво да очакват ако искат да правят бизнес с него. Все пак форума е за споделяне на информация и опит, били те хубави или лоши.

Nikiengi

Ами защото колега някои от вас разводниха темата до неузнаваемост и никой не си направи сметка, че може да има сериозни причини за това. Темата отдавна се изчерпа, автора й вече не пише, а дребните душици не спират да повтарят едно и също. Познавам лично Мишо и зная, че не би постъпил така, ако няма СЕРИОЗНА причина. Виждал съм много негови проекти и трябва да кажа, че малко хора в България биха могли да направят това, което може той, за това мисля че е редно вече да се заключи!

Giorgio_Armano

Типично по нашенски.Някой да се издъни неволно и му лепват черна точка.Не така колеги.Хора ме и всеки може да се издъни.За оплюване на никой не му се свиди коментар а за похвала ............
Каквото било било.Колегата Мишо си е поел отговорността и са се разбрали с пострадалия.Бил е напълно коректен в случая.Мисля че темата си е изчерпана и си е наистина за заключване. *lock
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

Similar topics (5)

53253

Публикации: 5
Прегледи: 2916

58285

Публикации: 9
Прегледи: 2729

53145

Публикации: 14
Прегледи: 5189

53714

Публикации: 4
Прегледи: 2530

23414

Публикации: 6
Прегледи: 2905