• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
20.04.2024 03:16

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

300 литров се разлепи странично. Хола е наводнен.

Започната от atanweb, 30.10.2012 23:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

banderas738

Здравей колега това което ти се е случило е много неприятно дано от тука нататък само хубави моменти със любимото хоби акваристика.Сподели какво стана със разлепения аквариум поздрави.

DISCUSBG

 Гадно положение, жалко за имиджа на колегата...... :-(. Може да се случи на всеки, но не е коректно, да се държи така.Дано не се откажеш от това прекрасно хоби!
Не знам!

ceko

Според мен трябва ,да си уредиш среща лично ,
но бъди с приятели  :-D  
и го докарай в Кюстендил да ти залепи аквариума на място  >:o
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs27.postimg.org%2Fub3yubpcf%2Fuk_GRe_He.gif&hash=fab23b0277348359ae200ce5eefc4c477c5a3876

banderas738

Какво стана колегата не е си ли е изпълнил обещанието да оправи на момчето аквариума ако е така много не коректно отношение. *SORRY*

atanweb

Здравейте, вчера на 28мия ден от случката mishokalkana ми се обади по телефона за да ми каже, че не могъл да си изпълни обещанието за замяна на новия аквариум поради технически причини. Попита ме дали искам да ми прати пари по банкова сметка която вече му изпратих. Написах му, че бих желал да ми покрие 100% от сумата на аквариума - като жест от моя страна няма да му правя проблем за наводнението, рибките, скаридите и растенията които загубих в последствие заради забавянето от близо 1 месец. Стария аквариум ще разрежа и ще съхранявам за период който mishokalkana пожелае за да дойде да си го вземе когато може.
Сега очаквам превод на сумата.
Благодаря на всички за съветите и разбирането по случая.
Поздрави!

TiL



l_mutishev

Гадна работа колега. Не го пожелавам на никой акварист това нещо. Да си видиш хобито излято някъде не е никак приятно. На един мой приятел ще му правим 200 литров аквариум и мислехме на Мишо-калкана да го поръчаме, но след като прочетох за некоректното му поведение няма да е той човека! Това от негова страна не е мъжка приказка! Дано все пак те компенсира финансово. Успех колега и не се отказвай от хобито  :-)

Чичо Славчо

Уважаеми колеги, не съм аз човека който ще защитава Мишо ,дори и само заради това че ми е конкуренция но има такива фирми които ти продават силикон дори със сертификат а той милия не успява да вулканизира за два месеца (до толкова съм проверил) след като на шев 3мм би трябвало да го прави за 48 часа (което пък е относително ,зависи от темрература ,влажност,проветрение и др.) Ако ви интересуват имената им питайте .Няма да чакам като колегата от Кюстендил 20 и няколко дена ,ще ви ги кажа .

paolo6481

Драги чичо Славчо,напълно съм съгласен с теб.Има такива фирми наистина.Ама не разбирам защо вие (които лепите аквариумите) доброволно ставате буфер м-у крайния потребител и производителя (или доставчика)на силикона.Ами в случай като този раздухайте цялата история и потърсете компенсация от доставчика.Пък той нека я търси от производителя!Аз мисля че така е редно пък ако греша.....простете ми!Не можеш да се оправдаеш че такъв силикон са ти дали,ами като е така тръгвай по обратния ред и погваш доставчика,пък той нека погне производителя!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

Чичо Славчо

Тоя филм го играхме с една белгийска фирма ,идваха на оглед докарахме аквариум от София на който шевовете след 2 месеца бяха желе и се оказа ,че дистрибутора за България не може да направи нищо.Между другото тази фирма затвори офиса в Пловдив .

tonino

Цитат на: Чичо Славчо - 03.12.2012 01:53
Тоя филм го играхме с една белгийска фирма ,идваха на оглед докарахме аквариум от София на който шевовете след 2 месеца бяха желе и се оказа ,че дистрибутора за България не може да направи нищо.Между другото тази фирма затвори офиса в Пловдив .
Тази фирма скоро ще затвори и офиса си във Варна или ще се преструктурира - постоянно са в едни тайни и недомлъвки....Мастерсил вече официално са фалирали :-)
Но то е така с тези проблемни  материали (не само нашият силикон, той е капка в морето) - цеховете, които са използвали техни продукти за стъклопакети, при нас завода за слънчеви колектори и още само бог знае колко фирми (според техни реклами са официални представители за нашия регион - изнасят в съседни страни) са пропищяли от тях.

HEPOH

Фирмата не е ли Провентус със варненски регистр на колите, за тях знам, че наскоро закриха офиса си
Търся мъжки Воален Анц. Албинос

tonino

Цитат на: HEPOH - 03.12.2012 07:20
Фирмата не е ли Провентус със варненски регистр на колите, за тях знам, че наскоро закриха офиса си
Провентус е.

banderas738

Здравей колега пиши какво стана получи ли си парите както ти беше обещано за понеделник поздрави и не се отказвай от това прекрасно хоби

Similar topics (5)

53253

Публикации: 5
Прегледи: 2915

58285

Публикации: 9
Прегледи: 2707

53145

Публикации: 14
Прегледи: 5183

53714

Публикации: 4
Прегледи: 2527

23414

Публикации: 6
Прегледи: 2903