• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
17.04.2024 01:15

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

СНИМКИ НА АКВАРИУМИ

Започната от mita6ki, 07.05.2008 15:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mita6ki

Колеги, никъде в сайта не видях снимки на аквариумите ви /ни/ .Хубаво ще е да щракнем рибетата с дома им и да ги публикуваме някъде тук. Така не само ще се похвалим за труда си , а и ще взаимстваме идеи един от друг,нали ?  *YAHOO*


kapacitet

hends , предполагам, че mita6ki  имаше друго в предвид. Да се се направи отделна категория във форума, където всеки потребител да си създаде тема с неговото име и да си качи снимки на аквариума/ ите , за да може да се проследи развитие, промени, подобрения, идей.  *dontknow*

hends


kapacitet

Много хора дават акъл кой как къде да подреди, какъв фон да сложи, кой аквариум бил по хубав, растителния или цихлидарника. Но малко хора качват снимки на своя собствен, а повече са снимките на аквариуми- еднодневки изровени от нета.

don_misho

07.05.2008 16:16 #5 Last Edit: 07.05.2008 16:17 by don_misho
Подкрепям тая идея.Може да се направи в раздел Фотография или Оформление и декорация такава тема,като всеки покаже снимки на аквариума си придружени с инфо етап на развитие и т.н. Предполагам ще е интересно в една тема всеки член на форума да покаже аквариума си! При промяна на дизйна на аквариума , всеки може да редактира поста си без да пише нов.Така и така конкурс явно няма да има скоро...Трябва само да е без коментари за да не оспами и разточи темата,а да е просто като галерия!Може да се направи отделна тема към нея за коментари.Това според мен де!

mita6ki ,благородно ти завиждам на аватара  *THUMBS UP*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg682.imageshack.us%2Fimg682%2F460%2F40101892.th.jpg&hash=84ed4e38032181efb8f0a30ceb594125dba6ea32

zambo

Подкрепям идеята  *THUMBS UP*
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Пламката

 Супер остава модераторите,администраторите да я създадат  *BRAVO*
Има ли желание има и начин :)

Лора

Ми тя моята тема си е такава,както и на много други,невиждам защо да се пуска нова категория.Просто си променяте заглавието в новия пост и готово!  ;-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Joro Vn

    При създаването на форума е имало такава идея. Не съм разглеждал обаче дали данните са актуални. Ето тук:
http://aquariumbg.com/club/members.html

M_I_T_A_K_A

В другия форум , в който съм регистриран (на една определена марка коли) си има тема "Кой какво кара + СНИМКА" и в нея всеки си показва возилото с малко инфо за самата кола. И тук, ако се направи една такава тема ще е добре.  *DRINK*
Всичко за соленоводната акваристика
Риф Парадайс ООД
0883378215
0899300219

kapacitet

ЦитатПри създаването на форума е имало такава идея. Не съм разглеждал обаче дали данните са актуални. Ето тук:
http://aquariumbg.com/club/members.html

Това е добре замислено. Не мога да повярвам, от 3 години не е актуализирано  :-)

miTko

Хаха! Това дори го бях забравил, толкова е старо и неактуално, едва ли някой е със същия съд!  *CRAZY*
А няма и никакъв смисъл....
Разни мои АКВАРИУМИ 

mita6ki

С 2 думи - хубавата стока трябва да се показва. А  все пак това е хоби /при мен специално стана направо мания/. Лошото е че в града ми /Силистра/ няма кой знае какво интересно на тема аквариуми/има само 2 магазина за рибки/ и затова е хубаво човек да се образова и информира нагледно от тук. Предполагам че и в други малки градове в България  картината е подобна .
don_misho, има и други подобни екземпляри-все пак през Силистра минава р.Дунав  :-)

Raven

Или просто всеки да си сложи аквариума в подписа/като мене примерно/ и така винаги ще се вижда като някой дава акъл на какъв хал е всъщност и има ли база да дава мъдри съвети.

Но всъщност това е много хубава идея- да има отделна важна тема в раздел оформление и декорация ,в която да има общи данни за аквариума и собственикът му- нещо като онази  старата която няма вече никаква актуалност.

ще вземем да го направим :-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG


Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Similar topics (3)

12841

Публикации: 7
Прегледи: 4191

6065

Публикации: 2
Прегледи: 2094