• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 19:42

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Унищожаване на формалин ?

Започната от rakim, 11.01.2014 13:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rakim

Имам една бутилка и не знам как да я изхвърля безопасно.Някой който знае ако може да помогне  :-) Разбира се ако му трябва на някой нека пише да му я дам.
540л Южна Америка

Лора

Може да се използва като средство с/у миришещи крака *CRAZY*
Невероятно, но факт. Иначе една от съставките му, формалдехид е канцерогенен за човека.
На времето, когато масово са се ползвали агнешки кожи, като декор в дома, са се обработвали с това мумифициращо, балсамиращо средтво, с което обработват мъртавците.
Нямам идея, как ще бъде по безопасно да го унищожиш. :-(
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Стоян Михов

Формалина не може да се унищожи безопасно извън лаборатория. Гледам че си от Пловдив - в Биологическия факултет на тепето до амфитеатъра ползват големи количества формалин за консервиране на проби. Не знам дали биха го приели - обясни им случая. Аз също ползвам формалин за работата си, но няма как да го взема от теб,защото съм много далеч, не го пращай по куриер на някого, като ги знам как се подхвърлят пратките разливането му е доста вероятно, формалина е много опасно вещество и може да бъде смъртоносен.
https://s13.postimg.org/xijfjz5x3/Untitled.jpg

ivanovkrasen

Що не питаш ТИТАН АЦ се казва във Варна смет компанията ... Обади се и ги питай те трябва да знаят как и да ти дадат най-разумното обяснение..... също както ти обясни Стоян Михов че е добре да го дадеш някъде където или да го използват или да знаят как да го неутрализират.. Успех не се предавай! :) Ще успееш! :)  *bg*
НЕ НА РЕЛИГИЯТА! Исус Христос е Живият Бог!

Similar topics (1)

56780

Публикации: 4
Прегледи: 5952