• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 13:41

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Некоректни членове

Започната от NO CARRIER, 07.05.2009 21:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ludiqfarmaceft

08.10.2015 16:02 #645 Last Edit: 09.10.2015 09:46 by Стоян Михов
Здравейте колеги, искам да споделя какво ме сполетя. Поръчах си един уев мейкър жебао от човек с профил RIbALKA, който ми продаде развален мейкър.В момента разпродава морска система искам да ви кажа, не купувайте нищо от него защото явно си чисти боклуците. Аз изгорях не правете и вие тази грешка. Не разбирам управата на сайта защо не му изтрие обявата и профила. Тук сме за да си помагаме, не да се лъжем.

JEM

Ти не му ли разгледа малко профила преди това?За 3 години тук,има само една публикация и тя е въпросната обява.Веднага си личи,че е нещо съмнителен.Преди да купувате нещо от някого ,първо поне посъберете малко информация за него.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fprikachi.com%2Fimages%2F852%2F6799852C.jpg&hash=f2353be992cf54bc4f05d0515acf68d5dedde1e7

Lightning_boy

Цитат на: ludiqfarmaceft - 08.10.2015 16:02
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ КАКВО МЕ СПОЛЕТЯ.ПОРЪЧАХ СИ ЕДИН УЕВ МЕЙКЪР ЖЕБАО ОТ ЧОВЕК С ПРОФИЛ RIBALKA КОЙТО МИ ПРОДАДЕ РАЗВАЛЕН МЕЙКЪР.В МОМЕНТА РАЗПРОДАВА МОРСКА СИСТЕМА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НЕ КУПУВАЙТЕ НИщО ОТ НЕГО ЗАщОТО ЯВНО СИ ЧИСТИ БОКЛУЦИТЕ.АЗ ИЗГОРЯХ НЕ ПРАВЕТЕ И ВИЕ ТАЗИ ГРЕШКА.НЕ РАЗБИРАМ УПРАВАТА НА САЙТА ЗАщО НЕ МУ ИЗТРИЕ ОБЯВАТА И ПРОФИЛА.ТУК СМЕ ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ НЕ ДА СЕ ЛЪЖЕМ

Колегата от по-горният пост е много прав. Не приемайте всичко за чиста монета от хора, с които работите за първи път или не са ви препоръчани от никого.
И още нещо, администраторите ще ви направят забележка за поста. Понеже не сте прочели и правилата на форума преди да започнете да пишете оплакването....
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

Стоян Михов

Здравейте, за съжаление или за радост ние не сме следователи или съдии, не можем да отсъдим кой е крив и кой е прав при провеждането на сделка между двама души. Много често споровете се свеждат до думата на единия срещу думата на другия и ние няма как да вземем отношение. Разбира се всички ние сме тук за да си помагаме в хобито, но това не означава, че всички са добронамерени за съжаление. По отношение на правилата на Пазара, това е една много трудна тема, защото всеки път като се опитаме да въведем по-строги правила за публикуване на обяви се надига страшен вой, защо ограничаваме правата на участниците и защо едни са по-привилегировани от други...
Затова е създадена тази тема за некоректните членове, за да може потребителите на форума да се ориентират от опита на другите си колеги и за да могат ответните страни да се защитят публично, надявам се птребителят RIbALKA да се свърже с теб и да оправите нещата.

П.С. Моля спазвайте правилата, редактирах поста заради нарушена т.1.16 от правилника.
https://s13.postimg.org/xijfjz5x3/Untitled.jpg

Caxapa

Без да вземам страна по спора за уев мейкъра се свързах последователно с купувача и продавача.  Продавача твърди, че е имало опция за предварителен преглед на уреда. Купувача не се е свързвал с него а направо е изложил проблема си във форума.
Така, че нека бъдем реалисти и да отразяваме реално ситуациите.

getsata73

Чудно ми е ,защо  въпреки че е възникнал спор и че е информиран от модератора за това ,продавачът няма смелостта да се защити ,като потвърди ,че е пратил ЗДРАВ уейв мейкър на колегата  ! А това ,че трябва да се отнасяме с недоверие и да проверяваме всяка интернет покупка още като я получаваме ,е направо Задължителна практика !
Аквариум 170 lt. населен с :
Анциструс 2бр.
Тернеция 4 бр.
барбус Тетразона 8 бр.
Барбус Калифорнийски(зелен)  7 бр.
Серпа 1 бр.
Крибензис 4 бр.
Лабео френатус 2 бр.
Едно е да искаш,друго да можеш,а трето и четвърто-да го направиш !      Н.Хайтов