• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
03.07.2020 18:06

Новини:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


Акваскейпинг конкурс
  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Коренища на лоза

Започната от Trifcho, 24.03.2005 11:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Trifcho

Здравейте. Прощавайте че пак зачеквам обсъждана тема, но моля ви помогнете - от месец и нещо се опитвам да си намеря лоза за декорация (аз да си я обработа) но всичките ми опити са безуспешни. Някой ако може да ми каже конкретно местенце около София от където мога да си намеря нещо подобно или някаква друга свестна и карасива дървения ще му бъда много благодарен. А пък ако някой има нещо хубаво и изостанало или просто непотрбна лоза в задния двор:) която мога да изтръгна, със удоволствие (всъщност не чак толкова голямо:):):)) можем да се разберем и за някакви парички:) Мерси:)

dido

Мога да ти намеря, евентуално след 1-2 седмици.

Over`Load

лози да искаш само незнам как да ти дам наче сега да доидеш и ще я получиш проблема е живея в Хисар и ти е малко далечко

koyota

Ако имаш пат кам Бургас драсни едно л.с. и ще те закарам на едно място кадето има много лози и то така си пустеят няма кои да ги обработва.Можеш да си харесаш и 100 лози :lol:

Trifcho

Мерси за предложенията:) Сори че чак сега отговарям ама бях затрупан от работа. Като гледам май само предложението на Dido ме устройва. Мерси все пак на другите, ако имам път към Бургас или Хисар (което едва ли ще е скоро)  може да се обадя и без идеята за лозата:) Ама като знам как не съм излизал от София вече 7-8 месеца (дори и на Витоша не съм ходил)... Dido, ще ти бъда много благодарен ако успееш да ми намериш. Това че ще почакам седмица, две не е проблем. Аз съм с кола, така че ако имаш някви затруднения с превозването веднага ще се отзова:) Само кажи и съм готов:)Мерси

dido

Към 7ми - 8-ми април ще ходя към Добрич, от там ще ти донеса. Само ми прати едно ЛС малко преди тази дата да не забравя.

Trifcho

Ок. Мерси:) На 6-ти ще ти пратя едно ЛС да не забравиш:)