• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
25.04.2024 10:46

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

въпрос ?

Започната от batmilcho, 23.03.2008 15:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

batmilcho

глупости за някой . а интересното е, че никой не казва направи това и това. много им се свидят съветите на разбирачите.

malomir

23.03.2008 16:28 #16 Last Edit: 23.03.2008 16:30 by malomir
Какво да се каже повече хората ти отговориха.Има по темата толкова изписано че няма да ти стигнат 2 дена да го изчетеш.Ето виж само написах "аерация" в търсачката и излязоха 8 страници:
Защо не пробваш-аерация в търсачката

NO CARRIER

Ами гледай сега. Много е гадно някой е направил нещо, а никой не му оценява труда, нали?
Пускаш в търсачката три думи - вътрешен филтър аерация и в едната тема има повдигнат точно този въпрос. Да не говорим, че има и специална статия. Да, накрая сега го добавих, щото ако я погледнеш на вентилатор, няма да се усетиш.

http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,7402

На никой не му се свиди да пише, но лошото е, че някои хора искат да им го налееш с фуния в главата вместо да прочете всичко и да научи повече неща.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NO CARRIER

23.03.2008 16:34 #18 Last Edit: 23.03.2008 16:35 by NO CARRIER
И да - помпичка с камъче е за подаване на въздух, а бутилката с маята - за CO2. Май трябва повечко четене.

Забележка. В търсачката и външен филтър аерация да напишеш, пак излиза нужната тема.

Още една забележка. Виж т.6 от правилата.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

ata_nas

...и после форума генерира огромен трафик...

Joro Vn

Цитатглупости за някой . а интересното е, че никой не казва направи това и това. много им се свидят съветите на разбирачите.
batmilcho, извинявай, ама те разбирачите не са се наредили на опашка, само за да ти дават съвети като на първокласник. Първият ти пост е днес, в 15,15 часа, и искаш вече тема с 4-5 страници. NO CARRIER  и malomir ти казаха- има и такива, ама трябва да се намерят и съответно прочетат. Ако тогава не стане ясно, вече е по-оправдано разпитването. На мен също не ми се иска да обяснявам по няколко пъти едно и също нещо, само че през месец-два. Обикновено пиша доста обстойно, може да видиш в мненията ми. Целта е да се запази като информация на едно място, а не да я разбивам в диалог с десетина човека. Щото може и това да се прави с цел трупане на постове. Това все пак си е труд и време. Като направиш толкова постове и с такава информация в тях, тогава аз ще те питам защо не обясняваш всеки път на следващите след теб.  :-)

Лора

Цитат на: Joro Vn - 23.03.2008 16:56
  Щото може и това да се прави с цел трупане на постове.
Айде сега пък на мен ми обяснете,какво общо има трупането на постове.До колкото разбрах,това не е онзи форум,където чрез постове принадлежиш на дадена група-напреднал,начинаещ и т.н.Извинявам се за СПАМА,ама днес всичко което чета ме ядосва.Сигурна съм,че  batmilcho си е взел вече поука и за напред първо ще чете после ще пита.
Приятен ден!
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

batmilcho

ами наистина :)) изписаха са 1000 реда без резултат. За да питам значи не съм намерил това което искам да разбера с подробности тук. и до тук стана ясно кой нечете какво пиша и какво искам да разбера.за това е все пак форума.


Joro Vn

     Тя темата май се оформя за "сметище", тъй че ще си позволя да пиша още в нея извън "въпрос"-а.
ЦитатАйде сега пък на мен ми обяснете,какво общо има трупането на постове.
klaralara06, имаше такова време, толкова мастило се изписа по този проблем, че сигурно ще стигне за дневно издание на в-к "Труд". И то не беше еднократно, а на приливи и отливи. На моменти ти пасваше да четеш шлака, глупости, чат и както там искаш го наречи. За това време споменах, изобщо не искам да обяснявам как се постигаше броя на постовете. Та като един от хората с постове и обяснения се почувствах леко засегнат от израза "много им се свидят съветите на разбирачите". В съчетание с времето, което е минало от задаването на въпроса, няма как да не се почувстваш гадничко, дори и вече да си се настроил за отговор. Информацията, която има за аквариума на batmilcho, според мен е такава, че два- три отговора от типа "това, това" според мен ще бъдат непълни и подвеждащи. Първо той трябва да прочете и да му се оформи "идеята" кога и защо се ползва аерация и СО2. След това да се запита ще има ли нужда от едното или другото, каъкв типа аквариум има или иска да постигне. И тогава може би трябва да се задават доуточняващи и по-конкретни въпроси. Това ми е мнението.
   
ЦитатИзвинявам се за СПАМА,ама днес всичко което чета ме ядосва
Има и такива дни!  :-) Днес във Варна времето е кофти, вчера беше същото, направо си е идеално за вършене на глупости. Че и жената замина за седмица, няма да имам с кого да се скарам. Ако си навита, давай в друга тема да се почваме, че да избие накрая някъде!  ;-) :-D

Лора

23.03.2008 17:52 #24 Last Edit: 23.03.2008 20:04 by klaralara06
Не ме предизвиквай,че ти е бедна фантазията Русенските жени какво могат.Успешно мога да заместя "дискусиите" със жена ти.Благодарна съм,че тук се пише,иначе ако се говори ...леле какво щяха да ви чуят ушите.
Ето сега Коко може спокойно да "помете"
П.П.Joro Vn до нови срещи в други теми.Ще си взема забележка от всичко изписано.  @}->--
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

NO CARRIER

Ама аз все още не мога да разбера точно какъв е въпросът, щото явно това, което посочих като препратка, не върши работа.  :duvar:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Joro Vn

     Ники, въпросът е, че batmilcho може би малко поизбърза с въпроса. Разумно е след толкова жокери да мине малко време, за да си набави още информация и тя да изкристализира. Май е време за почистване или ... Квото решиш.
     klaralara06, благодаря за розичката.  *thanks И аз се надявам, че тази среща няма да ни е последна!!!  :-P

batmilcho

аз вече се отказах да питам повече.

malomir

На кой въпрос точно не ти се отговори бе Милчо че се правиш на ощипана девица и Многострадалната Гиновева едновременно?Дадохме ти хиляда теми да четеш и отговори имаше ти пак недоволен

Similar topics (5)

41929

Публикации: 19
Прегледи: 7945

26134

Публикации: 35
Прегледи: 12760

3714

Публикации: 2
Прегледи: 2716

11219

Публикации: 6
Прегледи: 4527

21894

Публикации: 12
Прегледи: 4742