• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
24.09.2020 03:03

Новини:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


Акваскейпинг конкурс
  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Аквариум 1200 литра

Започната от sig84, 16.12.2009 23:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Живко

Погледнато така си прав.
Ако ще са скали да са леки, изкуствени ;-)
Никой не се е родил научен.

vasso

Хайде после пусни снимки. Даже сега да видим мястото ,че ми е много интересно. :-)

sig84

утре ще снимам защото ще лепят аквариума на място.просто мястото е уникално ще излезе скапо но мн ефектно защото хола ми около 55-60 квадрата

vasso

Е супер. Може да се получи добре ,просто е трудно. Направи го както си го харесваш ,нали после ти ще си го гледаш. :-)

sig84

така е, ще си го правя както ми харесва съжалявам че няма да мога да участвам в конкурса тази година.
vasso ти кво гледаш прати някоя снимка

sig84

vasso кайи как да ти пратя снимката,че незнам как да е изпратя.
А аквариума е готов вече и е уникален просто огромен :) Сега след няколко дни след празниците ще го поставяме на стойката.

vasso

Здрасти. Направи си тема за аквариума в тоя раздел:http://aquariumbg.com/forum/index.php/board,73.0.html . Там най-лесно се качват снимки чрез директен брауз. Така повече хора ще видят аквариума и може да го опишеш по-подробно. :-)

nikolay0876

Е хаде де, дай да го видим тоя басейн.

Mirobg

Темата е доста старичка,снимки не видяхме! Каква му е съдбата,нито се чу,нито се видя.
Интересно ми е само какъв е най-големия размер аквариум,който може да се направи в България? Калкана  по спомен май бе обявил 3 500 литра. С какъв размер би било това аквариумЧЕ? :D
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

elldiablo

Цитат на: nikolay0876 в 22.01.2012 00:12
Е хаде де, дай да го видим тоя басейн.Мен взе да ме съмнява че няма такъв  *dontknow*

cheatah

Е колеги стига де,доста сте наивни!!Без да бъда хейтър ама се замислете(от горе прочетеното човека няма ама никакви познания на тема акваристика) и изобщо не е наясно за к'во става дума!

Mirobg

Това,че няма познания не е пречка. Човека си е писъл,че ще има абонамент за подръжката. Така,че с една автоматична хранилка,какво му остава? Седи си пича на диванчето в 60 m2 хол,пафка си пурата и гледа как скатчетата си играят на блъскащи колички :D. Това заради тясното дъно,не за друго.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

BlackHawk

Аз съм пред пускане на аквариум с размери 180/50/55 (495 литра) и се бях посрал от страх дали плочата ще издържи тази тежест, дори тема във форума пуснах. Пробното пълнене бе успешно, но винаги ще имам едно на ум. Дори не смятам да го пълня изцяло, а някъде до 50 см височина, за по-голяма сигурност.
По-непрактични размери от 150/70/110 не съм чувал... как се обслужва аквариум с 110 см височина?! В крайна сметка издържа ли плочата на тежестта (не че очаквам отговор, темата на е 3 години... но съм длъжен да питам)?