• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 01:44

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Съботният пазар

Започната от jgmac, 28.01.2011 19:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Dakata85

По-мое мнение цените на техниката са ОК, но риба от там не се взема всички са болни. В събота (28.01.2012) ходих и видях риба която се продаваше на -10. ОК те я топлят водата, но от сергията до колата,колко става температурата в плика. Тези са някакви съдисти. Според мен във форума може да се вземат много по добри риби. 

Peza

Ми то да ти кажа, доста хора от пазара са хора и от форума ... е не 11 000 ;). Аз досега умряла/болна рибка от там нямам. По въпроса "от там до колата" ... под якето.
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

bat

Цитат на: Dakata85 - 04.02.2012 21:06
но риба от там не се взема всички са болни. В събота (28.01.2012) ходих и видях риба която се продаваше на -10. ОК те я топлят водата, но от сергията до колата,колко става температурата в плика. Тези са някакви съдисти. Според мен във форума може да се вземат много по добри риби. 
Горките рибки, сигурно много силно са кихали и кашляли, ти си ги чул и си разбрал че са болни. *ROFL* Аз съм си взимала от съботния пазар рибки поне 20 пъти, никоя до сега не ми е умряла. И се пише сАдисти, все пак, иначе основоположника би трябвало да се казва Маркиз дьо СЪд.

Цитат на: Peza - 04.02.2012 21:16
По въпроса "от там до колата" ... под якето.
То не става само с ядене, трябва и акъл  *ROFL*

raiko

Цитат на: Dakata85 - 04.02.2012 21:06
.... В събота (28.01.2012) ходих и видях риба която се продаваше на -10. ОК те я топлят водата, но от сергията до колата,колко става температурата в плика. Тези са някакви съдисти. Според мен във форума може да се вземат много по добри риби. 
"садисти"..... :-).....По-правилно е да кажеш мазохисти!   :-D  Малко хора биха издържали на този студ, като в същото време не позволяват рибките им да измръзнат.


Асен Евгениев

Цитат на: Dakata85 - 04.02.2012 21:06
от сергията до колата,колко става температурата в плика....  Според мен във форума може да се вземат много по добри риби. 
И как във форума ще вземеш риби така, че да спестиш няколкото метри студ от сергията до колата? *dontknow*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

pH

Аз наскоро стартирах аквариум и имам вече над 40 рибки купени от пазара. Споминаха се само едни 4 неона от 20 в плика. Може би съм ги прещипал нещо или им е дошъл в повече стреса от барбусите които ги посрешнаха в аквата. После се наложи да ги разделя. Като цяло съм страшно доволен от пазара. Цените са нормални и качеството също.

bat

Като зачекнахме малко по-горе темата за пренасянето "от сергията до колата...", се сетих как една зима аз ходих да си взема рибки, и то по това време, в най-големия студ. Може да ви се стори смешно, но пък е важно рибките да се чувстват добре. Понеже целта ми бяха точно рибките, /а нямаше как от сергията до нас да ги нося под якето/ взех от къщи един термус, сложих вътре хладка водичка /25-26'/ и "бегом" до пазаря. Момчето на сергията щеше да припадне от смях като видя в какво ще ги нося. Обаче пък докато стигна обратно у нас, температурата на водата беше паднала само с 1-2'.
Та, ако сте тръгнали с едничката цел да си вземете рибки, за пренасянето можете да последвате примера ми.

cwetalin

Колеги, свършва ми артемията. Писах на Васко /killiman/, но нямал. Някой да препоръча нещо от пазара?

grigor nakov

днес си купих от замразените на бул.България има в зооманията на Милен

easternalien

Цитат на: cwetalin - 24.02.2012 19:55
Колеги, свършва ми артемията. Писах на Васко /killiman/, но нямал. Някой да препоръча нещо от пазара?

Колега, гледам че си в Младост. Провери в Зооцентър в Хит Младост. Аз от там си взимам, цените на замразените храни са нормални и има голямо разноообразие
http://zoocenter-bg.com/?dir=224

salamandar

Тъкмо се върнах от съботният пазар,и съм много очарван и доволен.Вярно че си взех само два вида растения но няма как ще пътувам след 2 дена и немога да си взема рибки.Та всичко е ОК на пазара.Е в началото има доста пернати,дългоухи и лаещи животинки на по-навътре са рибоците растенията и свакакви консумативи за аквариуми + аквариуми.Понеже съм наблизо за мен е на много лесно място,но поради топенето на снега за там трябват плавници  :-D.За цените без коментар,достъпни са .Само ще кажа че 5бр розаво данио е 5лв.А растенията също имат ниски цени за 5,50 си взех 10 сктръка растения от 2 вида по 5бр.Единият е 2лв 5 стръка а другият с розавите листенца 3.50лв пак 5 корена.Общо взето който не е ходил нека да отиде и да се изкефи.Понеже аз имаш задачки нищо ненамерих естествено :) Ако мога тук ще се обърна към колегите които продават на пазара.Колеги трябват ми 100бр клиновидна разбора или еспей,също така замразена храна,нещо неуспях да видя.Ако някой от съфорумците може да усигори това количество клиновидни да пише.На пазара намерих на едно място,но няма да откажа още оферти.
Извинявам се на модераторите че тук търся.

cwetalin

Мерси колеги, но аз имах предвид за люпене. Така и не отидох до пазара, предположих че ще трябва да съм с шнорхел днес. Е ХИТ младост има някаква на JBL, дето е до май 2012 година и малки пакетчета на СЕРА.

Ивайло Гиздов

killiman-Васко,от него можеш да намериш хубава артемия за люпене.
Потърси го тук във форума и готово.

nikolay0876

 *offtopic
Цитат на: rapundzel - 25.02.2012 16:28
killiman-Васко,от него можеш да намериш хубава артемия за люпене.
Потърси го тук във форума и готово.
Явно някой не е чел по нагоре.

Ивайло Гиздов

Доколкото разбрах,колегата cwetalin търси артемия за люпене затова му предлагам да потърси Васко.
Ако нещо несъм разбрал се извинявам.

Similar topics (5)

2007

Започната от theos


Публикации: 1
Прегледи: 3577

23253

Публикации: 98
Прегледи: 144940

9513

Публикации: 9
Прегледи: 5230

2430

Публикации: 4
Прегледи: 5977