• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 17:58

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

:lol: Аз също искам да сложа един плюс за Ники Николов. Вчера си взех от него циприхоромиси - рибките са в прекрасно състояние, много добър размер (6-7 см), мъжките вече са започнали прекрасно да се оцветяват, а цената беше повече от задоволителна за риби с подобно качество. Много щастлив и доволен съм от покупката!  :lol:
Всъщност не знам дали е редно да се използва този плюс в класацията - с Ники сме приятели и може някой да ме обвини в пристрастие. Затова го давам за конкретна покупка, а не по принцип за отношенията ми с него. Нека модераторите да преценят дали да го уважат или не - аз се въздържам от мнение.  :wink:

cihlidi_fan

Един Голям + и от мен за Ники Николов !! Всичките ми рибки са от него (цихлидите). И всички са в перфектно състояние, и цветове и т.н. Човека си разбира от работата,няма въпрос на който да не може да отоговори  :idea:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

Liliiv

Искам да дам един "+" за Съботния пазар. Има много голямо разнообразие от всякакви риби и продукти. Повечето (по-скоро дори всички) продавачи с удоволствие обясняват, когато ги попиташ нещо. За цените да не говорим, че са без конкуренция.

Stas

Никой досега не е казал откъде си пазарува качествени растения.

Аз искам да отлича с "+" двама търговци на растения:

1. Big_gonzo - всички растения, които съм взел от него се приспособиха чудесно към моите условия. Е, един единствен път имах проблем и получих веднага друго растение, т.е. и гаранция върху продадената стока. Растенията са внос и собствено производство.

2. Евгени Младенов - не по-различно от предния търговец. Разликата е, че растенията от Евгени са само собствено производство. Много добро качество и доста добри цени.

Violeta

Един + и от мен за Зоомания и за Ицо. Магазинът е пълен с какво ли не, а да поискаш съвет от Ицо - можеш да чуеш безплатно цяла лекция :lol: Вярно, че не съм обиколила всички магазини, но не ми е и нужно - Зоомания ми е на една крачка.
Един + и за магазина на Окръжна болница. Наистина, пространството там е доста ограничено, но то се компенсира с добро отношение, пък и каквото съм потърсила там все го е имало
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Desmoria

Днес посетих магазина на Пецата (http://www.aquamakerbg.com) и ако имаше как да му сложа пет плюса, бих го направила :P . Невероятно обслужване и съпричастност към проблемите на клиентите, чисти аквариуми и здрави рибки. Дори ми показа хайвера който му бяха хвърлили Астронотусите. Абе направо един огромен плюс за този магазин.   :D
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

cihlidi_fan

Един Голям + от мен за Васко (killiman)  :!:  1-во защото има голямо разнообразие от килита (а нали и аз от скоро се запалих по тях)
2-ро всичките му рибки са на високо ниво (няма болни, няма бледи а ве всичко е на 6  :lol:  )
3- и 3-то най-важното, че Васко е голям Пич и винаги ще ти помогне ако се нуждаеш от съвет!
lalala  punk
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

miass

Един голям + за магазина на Дискус Бг. Разкошен магазин - и декорацията, и персонала, и чистотата са на невероятно ниво. Чистотата особено ме впечатли. Ако има риби в карантина те информират и не ти позволяват да си купиш от тях. От това си вадя извод, че за тях е важно не само печалбата, а и това клиента действително да е доволен.

+ и за магазин "Воден свят" на бул. "6-ти септември".

niki_s

А аз давам един огромен + за магазина на Кимбайците. Много зареден, много риби и растения. И през цялото време през, което бях там неспряха да ми говорят ( не се оплаквам от това а даже се радвам)
>>
Също така ми хареса чистотата на аквариумите при Кимбайците. Нямаше в нито един аквариум водорасли по стъклата и по растенията. А най голямо впечатление ми направиха морските аквариуми. Запърви път вижда такива аквариуми да не говориме за коралите и рибите в тях (говоря, че наживо несъм виждал такива работи). Много съм доволен и впечатлен от тях и магазинът им.

theater

+ за магазина на Пецата.
+ за неоните, които гледа и продава Евгени Младенов.[/b]
140л - харацини
http://starividri.org

Violeta

Най-после намерих време да отида и до магазина на Пецата. Сигурно не е необходимо да обяснявам защо добавям един плюс и от мен, но все пак да кажа, че съм очарована. Видях много повече, отколкото очаквах :D
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Desmoria

+ и от мене за магазина "ЗООМАНИЯ". Красиви, свободно плуващи си и разнообразни риби, чистота и подреденост, чудесно обслужване и споделяне на опит (и отстъпка за хора от форума :) ).Абе като цяло всичко е на 6.

+ за Съботния пазар. Да не взема да прекаля ама там човек може да намери и от пиле мляко  :roll: . Огромно разнообразие от рибки, храни, техника за аквариуми и много други полезни нещица.

+ и за храната на Сера - Сера Микрон. Малките ми златни растат с невероятна бързина, чак четвъртити са станали  :shock:   :lol:
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

6aro

+ за Ицо! Трябва да кажа, че имено той е причината да се забавя с покупката си на дискусите. И най-вече статията му която написа в форума на Пецата, с която добих доста голяма представа за тези риби. А и с подготовката на аквариума ми за отглеждането на тези риби се надявам и да нямам проблеми.
+ и за Цецо (malomir)! Преди време си търсих Pelvicachromis pulcher, но тук не наперих. Тогава той видя темата и каза, че във Варна имало колкота искаш и ми прати една двойка от тях. Рибите ги получих живи и здрави и сега си штъкат из аквариума и нищо им няма. От тога е минало мноого време.
За сега толкова.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

sho

POWERPUFF
"+ за магазина до пазара - все още няма рибки и растения, но има най - голямо разнообразие от стоки в Благоевград - филтри и храна на Сера има, нагреватели Jager и продавача е готин - като му показах старите си филтри и нагреватели, той ми каза че са добри и няма смисъл да си купувам нови - останах приятно изненадан - не се опита да ми продаде от наличните - дори ми даде дунапрен за филтъра за без пари - очаквам с нетърпение да заредят магазина с рибки и растения "
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fsho-services2.hit.bg%2F81145289603.png&hash=b42dc24e05e44d4204fa084b00e78775791436e1

miass

+ и за магазина срещу Синдикалния дом/трудно го открих, но си заслужаваше/. Има голямо разнообразие от всичко-рибки, растения, храни и други необходими неща, а цените са страхотни!

Similar topics (5)

15261

Публикации: 3
Прегледи: 3798

1880

Публикации: 8
Прегледи: 10016

59614

Публикации: 3
Прегледи: 8543

42394

Публикации: 2
Прегледи: 3336

32665

Публикации: 4
Прегледи: 4598