• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 15:12

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Отрицателни отзиви за търговци и магазини

Започната от Boby_, 26.04.2006 11:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Tulipa

Едно минусче за магазина на Дондуков 66-Воден свят.Служителката предпочиташе да си реди пасианси,вместо да обърне внимание на клиентите си.Отношението й беше меко казано пренебрежително!Отговора на дежурния ми въпрос (за проверка на продавачите  *CRAZY* ) :Какви изисквания има тази рибка?",за sturisoma aureum ,беше :
"Ами....рибка като всяка друга.Гледа се лесно"."Температура,с какви риби може да живее...горе-долу..."? .."Миии...няма изисквания...".Отказах се да питам каквото и да било друго и я оставих да си реди пасиансите.

А като видях бетите...Хванах се за главата направо...В едни мръсни,малки чашки от кафе,бутнати между аквариумите ..... :-(

Sean

Става въпрос за магазин "Корал",на "Александовска" 96 в Русе.
Та бай Васил бая скъпо продава,питам го нещо прави се на не разбрал,казвам коя риба искам някоя риба той ми отговаря ''Много е голяма по хубаво ей тази'' По някога се държи като човек.
Питам защо става така той се смее насреща ми.
Не си спазва работното време.

chaykov

голям - за зооманяк относно темата http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,14894.0.html

мисля че е недупостимо това което направи той ! ! !
не може някой колега да реши да продава оборудване, аквариум или нещо друго и да цъфне някой търговец и да си предлага стоката!
мисля, че всеки трезво мислещ форумец може да прецени дали да си купи нов продукт или от някой форумец който предлага в форума нещо което не му върши работа (взел си нов, не му трябва и тнт.)!
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!



https://s1.postimg.org/43tluyw8fj/aqua.jpg[/url]

AngelEyes

Един голям минус за онлайн магазина -> kukata.com . Преди сигурно 3 месеца направих поръчка в сайта. След непотвърждение се оказа, че без да искат са я изтрили. Месец по-късно направих нова. Обясниха ми, че са в ревизия и следващата седмица ще я изпълнят. Минаха повече от 30 дни, когато реших да попитам чрез мейл дали ще ми изпратят тестовете на JBL 5 в 1, защото са ми необходими. За да разбера дали писмото ми е прочетено, сложих нужната опция .. Оказа се, че си е останало само с четенето. И ако така се печелят клиенти ...  :karamse:

will

един "-" за магазина във Враца до ПМГ-то има хубави риби...Някой са болни,вътре е около 34 градуса,смърди да не говорим за поведението на продавачите. бяхме с един приятел и той пита:"С какво храните тази пираня?"А продавачката отговаря "Не те интересува" или пък ако само влезеш да разгледаш те гледат на криво че направо да те убият.Или:питам дали мога да видя ел. сомове и те почват:МИ СЕГА ТРЕА ДА СВЕТНА ЛАМПАТА секви извинения а аз щях да си купя.От тогава не съм стъпвал там....за това не ви препоръчвам да ходите в тоо "ад"

Radinka

Слагам - за магазин Дискус във Варна.Зареден и чист е магазина.НО и тяхното обслужване взе да накуцва.Обикалях.обикалях и няма кой да ми обърне внимание и аз реших да нахалствам и да прекъсна разговора на продавачките,но едната ме препраща да питам другата и....ние търсим едно тя ми дава друго по-скъпо уж по хубаво.При следващото посещение пак влязах и ми стана гузно че им развалям седянката...ю
Голям - за Аквамания.Първия път когато оставих по-голяма сума всичко беше на ниво но след това....Аз съм продавач и мисля че не трябва да е така.
- и за магазина срещу кръглата банка.За тях просто няма какво да се говори.Хората си знаят че рибите им седят умрели в аквариумите(поне можеха да ги дават на пираните)за нищо не им пука на тея хора убедих се в това.
- и за магазина в кв.Трошево по точно за собственика.Единия път ми иска една цена,а другия път вече е двойна.Също е необщителен и не става за продавач.
пфффф аман от хора който търсят лесната печалба
златарник,скаридарник и жабарник

Gen4o

Слагам огромен минус на "магазин" за обречени животни в подлеза при  "ПОЛИГРАФИЧЕСКИ КОМБИНАТ ДИМИТЪР БЛАГОЕВ" и БТА на Цариградско шосе. Не знам как им позволяват да продават риби???

melenchok

Един тлъст - за магазина в град Карлово под банка ДСК,продавача незнае какво говори умряли риби в аквариумите,гледа да пребута стоката си.А пък за цените да не говорим и за качеството на рибите и на техниката. :buff:

BOJO

Огромен минус за зоомагазина на Нишава /срещу бившето Фантастико/. Отидох да си поръчам аквариум и нуйното оборудване. Помолих продавача да комплектова филтър и аквариум и термометър. Оказа се че термометъра е счупен, не съм го проверил в магазина. Филръра които ми продаде е опоскан, т.е нямаше му допълнителните приспособления и накрайници и в същото време е за двойно по голям аквариум от моя.
Ще стъпя още веднъж там - да си поискам парите обратно  :-D

NO CARRIER

Вземи торбичката с боклуците и иди в магазина, за да искаш здрави неща или парите си обратно. Ако се опъват, спомени комисията за защита на потребителите.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

rumenb

Петшоп - Варна http://www.petshop1.com/
История:

Просто се рових във въпросната страница и исках, да видя колко ще ми струва доставката от Варна до Бургас. Просто мисията невъзможна. Както и да е преживявам го. После предположих, че щом не съм потвърдил нищо няма проблем и буум. Куриер ми пристига с квитанция за наложено плащане. Мен ме няма (понеже не очаквам ниакви досавки) и колежката ... плаща. И това го преглътнах след 2-рия час. Връщам се в офиса взимам си пакета, прибирам се вкъщи отварям и гледаам. Всичко нормално ... опаковано, касова бележка ... зачитам "Сиамски водорасл** 2 х 3.00 сума*Б 6.00 лв. Стирозома ** 10.00" и т.н. Отварям торбата и броя 1 рибка, 2 рибки ... 2 рибки, пак 2 рибки, абе мога да броя и до повече ама 1+1 си е 2 ... и не става 3.

Измислих го ... Понеже е Сиамски водораслояд ... подчертавам сиамски ... значи 2 вървят като една ... но моята май е нещо недъгава щото нито е с повече от нормалното перки нито с 2 глави и т.н.


Заключение ... много смотан магазин ... направо да си кажа, българска работа


П С Имат огромна нова реклама на страницата 

Цена за доставка до 100 лв = 8 лв. на мен ми взеха 11.34

i4o

един тлъст - от мен за магазина до ПМГ-то за неадекватното отношене на търговците . Примерно питам за колко го продават едно растение и след като прекъснах "епическото"му чоплене на семки той ми отговори арогантно-"ЩО ДА НЕ ДА СИ КОПУВАШ" българска му работа  *bg* *CRAZY* *bg*

BOJO

Цитат на: BOJO - 19.03.2009 16:08
Огромен минус за зоомагазина на Нишава /срещу бившето Фантастико/. Отидох да си поръчам аквариум и нуйното оборудване. Помолих продавача да комплектова филтър и аквариум и термометър. Оказа се че термометъра е счупен, не съм го проверил в магазина. Филръра които ми продаде е опоскан, т.е нямаше му допълнителните приспособления и накрайници и в същото време е за двойно по голям аквариум от моя.
Ще стъпя още веднъж там - да си поискам парите обратно  :-D
Само да допълня , един месец след като пазарувах от тоя, няма нито едно растение закупено от там, което да оцеля. Нито едно не пусна коренчета. Още като ги закупух 2 броя по 5 лв / сравнение : на пазара в Подуене по 90 ст/ ми се видяха пожълтели и смачкани. Попитах дали е нормално а наглеца мошеник ми обясни, те са такива тези растения. Е.... снощи изхвърлих второто.

adi_lp

Здравейте!
Извинявам се,че пускам нова тема но,но не успях да се здържа  ]:-> ]:-> ]:->!!!Днес гледам в един зоомагазин продават мраморни молинезии за по 2,50лв. ( както и да е това не е от голямо значение, за разлика от това че всички бяха налягали по дъното,а около 5-8 бяха обърнали коремите ) Та иде реч, че искам да посъветвам от такива магазини да не си купувате нищо освен храна за рибки или лекарства и т.н. просто без риби.Иначе магазина ''чист'' ''подреден'' с "информирани"  продавачи,които държат бети в ъъъъъ.... такива пластмасави чашки за кафе.Наблягам на това ,че и предния ден бях там и от тогава бетите са в чашите!!!А какво си купих, ли ? ... ами просто нов нагревател , а днес малко грунд. имаше около 20 аквариума за по 6 лева мънички еми не могат ли да наслагат бетите в по 3 такива аквариума.Просто изводът е ,че трябва да си купувате риби от качествени магазини,където не хранят клетите рибки с чернодробна,витаминозна и др. такива храни дето са по 20 стотинки пакетчето...Забога дразня сеееее... И така...докато бях в магазина видях как жена си взима 2 златни рибки,които естествено ще гледа в 9 литровия аквариум ,който взе,а продавачката каза :
Цитирам: няма проблем на рибите няма да име тясно а и без помпа могат  :duvar:
Та ... много ми е интересно дали рибките са умряли още по пътя или все още се мъчат...ех рибките ... рибките 
Пак се извинявам че пуснах темата просто се дразня много!!!Ама много!!!Защо повечето продавачи в зоомагазините са такива цървули , а хората които копуват от подобни ''чисти'' магазини такива балъци?  *dontknow*

ох.. нагревателчето...ех засега няма проблеми с него,но най-много се издразних ,когато продавачката каза че на златните рибки в 9 литра им е добре. Мисля ,че ще е добре ако уточним къде се намират лошите магазини,където рибите са на цена,която не струва за тях и половината са умряли. Та аз да кажа все пак къде се намира магазина в които да уточна само папагалите ми харесаха ...
като минете мерседес сервиза на магахан в посока орландовци точно със рейс 100 на магазин
''липненски'' има по надоло в първата пряка само надолу и след това има един мнооггооо голям сив нещо като супермаркет с кафене отпред и точно там до кафенето се намира магазина.Съветвам от там риби да НЕ  взимате !!!
Извинете , че обясних толкова некадърно но за улицата точно незнам как се казва

Деян

Голям - за магазина до КАТ във Враца. Отвратителни условия за рибите и не само.

Similar topics (5)

55590

Публикации: 5
Прегледи: 3253

120

Започната от Newby


Публикации: 40
Прегледи: 26795

41810

Публикации: 3
Прегледи: 6794

15261

Публикации: 3
Прегледи: 3798