Hello !

International Balkan Aquascape Contest
Страници: [1]   Надолу
Автор Тема: Магазин с богат асортимент растения в София?  (Прочетена 1395 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
brankov
Член на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Брезник-София
Публикации: 18

« -: 24.07.2010г 14:02ч »

Здравейте ,скоро ще стартирам аквариум 100л. и ме интересува в кой магазин има доста видове растения ,че жена ми я пращах на Солунска и Алабин ма нещо бедна работа .Принципно работя в Илиенци ,ма района няма голямо значение важното е да има ранобразие и да мога да зема всичко от едно място.Орентирах се към "Пецата" на Гео Милев ма чакам и ваши предложения за които благодаря предварително.Поздрави!
Активен

suntsu69
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София
Публикации: 134

« Отговор #1 -: 24.07.2010г 15:03ч »

Приготви си доста пари....
Активен

a__andreew
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Гр. София
Публикации: 148

« Отговор #2 -: 24.07.2010г 15:03ч »

Здравей, ако устискаш до другата събота на пазара в Подуене ще немериш много интересни китки. Цените им са по  ниски. Можеш да погледнеш в магазин Дискус на ул. Нишава. На кръстовището от ул. Мадрид  в посока новия Мол има магазин в първата сграда на улицата  след спирката. Там има много неща.
Активен

Ant0n86
Глобален модератор
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София/Варна
Публикации: 270

« Отговор #3 -: 24.07.2010г 22:10ч »

Както е писал колегата по-горе, на бул. Ситняково, точно след кръстовището с бул. Мадрид е магазин "Аквадизайн". Там освен, че има растения и риби, продават китайски продукти, Сера и Тетра. Абе с две думи голям избор в магазин само за акваристика  Усмивка

п.с. Магазинът е в приземния етаж на кооперацията, така че се огледай добре точно след спирката, ако се спреш на него.
Активен

SashoPhoto
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София
Публикации: 146

« Отговор #4 -: 24.07.2010г 22:10ч »

"Аквадизайн" е хубав магазин, но приоритетът не са му китките. Съветвам колегата да разгледа списъците на Мишо Калкана и Биг Гонзо и да посети съботния пазар - по-голям избор от растения не знам дали ще открие на друго място в София. Заслужава си да разгледа и сайта http://wisteriabg.com/ . Аз лично съм пазарувал от всички тези места и без изключение съм доволен от разнообразието и качеството на продаваните китки.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на:  

Преобразуване метрична - английска система
oF <=> oC in <=> cm G <=> L
Обем на аквариум
Дължина см
Ширина см
Височина см
L G
Тегло и обем на грунд