Българска Аквариумна Енциклопедия

ОБЩИ ТЕМИ => Магазини => Темата е започната от: Крис - 13.03.2012 15:02

Заглавие: Актуални зоомагазини в Сливен
Публикувано от: Крис - 13.03.2012 15:02
Здравейте колеги,казвам се Крис и съм начинаещ акварист,като дете имах аквариум,но това беше много отдавна,тогава нямаше интернет и толкова подробна информация!От тази година реших да се завърна към любимото хоби,като за целта прочетох повечето статии в БАЕ,следя и форума,запознах се с теорията,а практиката предстои със стартирането на аквариум съвсем скоро!Досега живях в София,от година живея в Сливен и установих,че тук няма голям избор-направих си проучване и посетих 4 зоомагазина : на Розова градина,до Универмага,в комплекс Париж и в Клуцохор.Надявам се тук да има сливналии,за да допълнят информацията,с която разполагам и да ми препоръчат магазин,за да си набавя аквариум,риби и растения,както и всичко необходимо за отглеждането им!
Заглавие: Re: Актуални зоомагазини в Сливен
Публикувано от: petar666 - 13.03.2012 19:08
Здравей,ако искаш мога да ти кажа къде да си поръчаш аквариум и техниката към него.Аз също от скоро си възтанових  хобито и всичко ми е от форума и съм мн. доволен.Като стигнеш до рибите може да прескочим до София на съботния пазар.Успех.
Заглавие: Re: Актуални зоомагазини в Сливен
Публикувано от: Крис - 14.03.2012 11:45
Поздравления за новото начало,надявам се всичко да бъде наред!Благодаря много за пожеланията,в момента нямам финансова възможност да правя поръчки с куриери от други градове,затова засега ще се огранича с предлагания избор в Сливен,когато стартирам аквариума и започна с отглеждането на рибките,тогава вече ще се ориентирам към предложения за размяна на растения и други необходими неща.
Заглавие: Re: Актуални зоомагазини в Сливен
Публикувано от: stoiian - 02.07.2013 08:42
Здравеите колеги и аз от скоро реших да възстановя моето хоби е под  въздеиствието на дъщерята.Искам да попитам къде в Сливен има магазини за  рибки .Намерихме само един  срещу закрития пазар . Знаете ли  къде  другаде има.
Заглавие: Re: Актуални зоомагазини в Сливен
Публикувано от: margarita - 02.07.2013 09:56
здравей съгражданино  :-) ... наистина избора в Сливен е малък...и тези магазини, които си обиколил са единствените...аз лично съм много доволна от този до универмага и само там си ходя..жената е много отзивчива, всичко обеснява и ако искаш нещо конкретно не би било проблем да ти го зареди, независимо дали става въпрос за рибки или техника, и то на много достъпни цени...надявам се да си намериш това, което ти е необходимо и успех със стартирането  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Актуални зоомагазини в Сливен
Публикувано от: nasi.zoo - 27.08.2014 00:51
 *doskoro*
Здравейте, магазин за храни и аксесоари има и на ул. Добри Войвода 36. Това е калдъръмената уличка в кв. Ново село посока църквата Св. София.
При нас ще намерите стоки свързани с акваристиката. Към момента не предлагаме риби но имаме дългогодишен опит в отглеждането и развъждането.
А също предлагаме и богато разнообразие на храни и аксесоари за всички видове домашни любимци.
Заповядайте при нас! *YAHOO*
Заглавие: Re: Актуални зоомагазини в Сливен
Публикувано от: Стоян Тодоров - 02.05.2017 01:36
 *bg* здравейте искам да ви попитам за дискуси може ли да ви поръчам на вас среден размер Благодаря